Irresistible Me hair extensions

четвртак, април 28, 2016 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)

Zbog danasnjeg posta sam jako srecna, jer konacno zelim da vam prenesem utiske o proizvodu koji me je odusevio u proteklih mesec dana, a rec je o ekstenzijam za kosu kompanije Irresistible  Me.
Verujem da ste vec imale priliku da cujete o ovoj firmi koja se prevashodno bavi izradom ekstenzija, no pored toga u ponudi ima i uredjaje za stilizovanje kose, kao i akcesoar za kosu.

Na sajtu je naznaceno da je kosa od koje su ekstenzije izradjene potpuno ljudska, sto posto prirodna, i mada sam cula dosta navoda da nije rec o pravoj kosi, ja zaista tvrdim suprotno.


Do sada nisam imala iskustva sa ekstenzijama, par puta sam nosila neke umetke za kosu, koji su bili jako loseg kvaliteta, dosta su se linjali, i kosa mi se vukla po kuci i garderobi svakodnevno.
Moja prirodna kosa je jako slaba, tanka, teska je za stilizovanje, sklona je opadanju, i bez obzira na kolicinu novca i proizvoda koje sam u nju ulozila, rezultati su bili samo trenutni, tako da je na duze staze situacija nepromenjana.Vec neko vreme sam planirala da kupim ove ekstenzije, ali zaista sam se obradovala kada sam dobila priliku da ih konacno probam.


Pre nego sto vam kazem jos nesto o kvalitetu ekstenzija, hocu da dodam da je Madison koja je inace menadzerka firme, jako, jako ljubazna, zaista odgovara u najbrzem mogucem roku, i  maksimalno vam izlazi u susret.Sto se carine tice, nisam nista platila, jer je na racunu naznacena manja vrednost paketa.Isti mi je stigao za manje od nedelju dana.




                                                     E sad, moje ekstenzije su u nijansi Silky Medium Brown, duzine su 22 inca i tezine 200 grama.Zaista mi je bilo jako lako da odaberem boju, jer na sajtu imate video gde vam je svaka nijansa ponaosob prikazana, te lakse mozete izabrati odgovarajucu.

Sto se duzine i gramaze tice, jeste zaista mnogo, i nisam bila sigurna kako ce pristajati meni, s obzirom da imam kratku kosu, medjutim na kraju je sve savrseno ispalo.


Ekstenzije dolaze u mat crnoj kutiji, i zastitnoj kesici sa dva dela.U manjem delu se nalazi ekstenzija sa par rezervnih klipsi, koja vam sluzi da odmah na pocetku odredite da li se boja ekstenzija i vasa prirodna poklapaju.Ukoliko da, onda otvarate ovaj veci deo, gde vam se nalaze ostale klipse.
Ukoliko se desi da vam boja ne odgovara, i ukoliko niste otvorile veci deo kese sa klipsama, iste mozete poslati nazad.


Moj paket jednu ekstenziju sa 4 klipse, koja se na sajtu moze kupiti i zasebno, jer sadrzi najvise kose.
Nju cesto nosim i samostalno, jer je idealna za pravljenje pundji i frizura.Inace, sama ta ekstenzija je sivena iz tri dela, jako je kvalitetno odradjena, kao i sam ostatak.
Zatim imam dve ekstenzije sa 3 klipse, 5 sa 2 i 2 sa po jednom klipsom.



U pocetku sam se malo mucila dok ravnomerno namestim svu tu kosu, medjutim sad sam se ispraksovala i zaista to mnogo brze ide.Ekstenzije su se potpuno uklopile sa mojom prirodnom kosom i zaista sam odusevljena zbog toga.Ukoliko kao ja imate tanku kosu, moj vam je savet da prilikom stavljanja ekstenzija obavezno natapirate pramen kose, kako bi iste sto prirodnije izgledale.




Jako mi se dopada sto su prijatne za nosenje, ne zuljaju me ili stezu, i zaista nemam osecaj da ih nosim.Kosa je jako fina, mekana na dodir i ne mrsi se brzo.Kada su stigle oprala sam ih i nakon toga nisam primetila da su dlake pocele da opadaju, ili da se sama kosa tesko rascesljavala. Za svo ovo vreme koliko ih nosim, pomocu toplote sam ih stilizovala dva puta i zaista nisam imala nikakvih neprijatnosti.

Kako ih sada svakodnevno koristim, vise volim da ih stilizujem prirodnim putem, jer samim time cu ih duze sacuvati sto mi i jeste cilj.

Svim devojkama koje zele da uloze svoj novac u ekstenzije za kosu preporucujem ovu kompaniju, jer zaista smatram da vrede svakog dinara.Na ovom  sajtu mozete pogledati kompletnu ponudu, a ukoliko imate nekih nedoumica uvek ih mozete kontaktirati.

Na slikama ispod mozete videti kako ove ekstenzije na meni izgledaju, a uskoro ocekujte i par predloga za brze frizure koje su idealne za ovo predstojece doba godine i u kojima glavnu ulogu imaju upravo ove ekstenzije..:)




Da li koristite ekstenzije za kosu? Da li ste probale ove i sta mislite o njima?

Do narednog posta..:)
MiMi..:***


6 коментара:

Callas La Divine

понедељак, април 25, 2016 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje..:)


Danasnji post bice posvecem jos jednom parfemu koji sam u poslednje vreme probala, a dolazi nam od kompanije Callas la Divine, koja za izdradu svojih parfema korsti prirodne sastojke, i kombinuje cvetne, vocne i orjentalne note.


Pre nego sto vam kazem nesto vise o samom parfemu, evo par reci o brendu, ukoliko se do sada niste susrele sa istim.Ovaj brend je 2012 godine izbacio svoj prirodni parfem, a samo ime brenda potice od imena poznatog cveta kale, koga je volela i grcka boginja Hera, i koji predstavlja simbol elegancije i lepote.


Bocica parfema je jednostavna,lepa izradjena od cvrstog stakla i  u njoj se nalazi 50 ml proizvoda.
Ovaj parfem  sadrzi dosta mirisnih nota.Gornje se baziraju na vocnim mirisima, te dominiraju osvezavajuce arome grejpa i mandarine, koje su zaokruzene aromom roze  bibera.Srednje note su cvetne, te dominiraju bugarska ruza i magnolija, a donje cine cedar i pacui, dok je sve zzaokruzeno blagom notom vanile.


Sto se mojih utisaka tice, na prvi kontakt i nisam bila odusevljena ovim parfemom, jer je za moj ukus previse cvetan, a ja nisam fan takvih mirisnih nota.Ali ovaj parfem je takodje jedan od onih koji se kroz vreme menja, te vec nakon par trenutaka osetite i tu divnu aromu vanile koja me je osvojila.
Ukoliko ste fan parfema koji imaju tu aromu ruzinog cveta sa kombinacijom citrusa, onda je ovaj idealan za vas.

Ovaj parfem je jako postojan, kako na kozi tako i na garderobi.Jako se oseti i nakon par sati, i zaista i kada se istusirate, i dalje ga u tragovima ostaje miris na kozi.Tako da sto se toga tice zaista sam zadovoljna.


Vise o samom parfemu, kao i ostalim proizvodima ovog brenda mozete pogledati na ovom sajtu ( klik) ili na njihovoj facebook stranici ( klik).


I to bi bilo sve za ovaj post.:)

Da li ste probale ovaj parfem ili neke druge proizvode ovog brenda, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***




0 коментара: