Real Techniques Unboxing

четвртак, јун 11, 2015 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

Pre nekog vremena sam saznala da u nasoj zemlji postoji sajt preko koga mozete poruciti sve real Techniques cetkice,  i iskrena da budem veoma me je obradovala ta informacija.Nisam fan narucivanja sa stranih sajtova, jer vrlo dobro znamo kakva je situacija u Srbiji sto se toga tice.Medjutim, uvek sam zelela te cetkice, i samo saznanje da se mogu kupiti i kod nas je bilo nesto posebno.Danas sa vama zelim da podelim svoja iskustva vezana za ovu online kupovinu.



Posto do sada nisam narucivala sa ovog sajta, odlucila sam da za pocetak kupim  nesto manje, kako bih se uverila u sam kvalitet proizvoda .Moj izbor je pao na set cetkica za oci, o kome vam necu danas pricati mnogo, jer uskoro planiram da napisem recenziju o svim cetkicama ovog brenda.Ono sto samo mogu da vam kazem kao prvi utisak je da sam za sada zadovoljna njihovim kvalitetom, i jedva cekam da vidim  kako ce se pokazati na duze staze.




Sajt je jako lepo uradjen, veoma je pregledan i vrlo lako mozete da nadjete ono sto vam je potrebno.Pritom, imaju i cetkice iz najnovije kolekcije, tako da je to svakako plus ukoliko ste zelele da narucite neku takvu.Sto se tice mog iskustva, moram da priznam da je pozitivno.Ljudi koji vode  sajt su jako ljubazni, i na vreme vas obaveste da li cetkica ima na stanju ili ne.Takodje vas obaveste i kada odredjeni proizvod stigne, ukoliko ga tog trenutka nije bilo na lageru.Zaista sve pohvale.



Sto se tice cena, mislim da su jako korektne.Ovaj set je kostao 2.781,00 din., plus 200 dinara placate postarinu.Na sajtu mozete pogledati celokupnu ponudu cetkica.Kao sto sam vec i rekla, mislim da je pokretanje ovog sajta nesto sto ce jako obradovati sve nas ljubitelje real Techniques cetkica, jer vise necemo morati da razmisljamo kako da ih nabavimo.


I to bi bilo sve za ovaj post.:)

                             Da li ste vec porucivale sa ovog sajta? Kakva su vasa iskustva?
                                                    Do narednog posta..:) Mimi..:***


4 коментара:

My Morning Skin Care Routine

уторак, јун 09, 2015 prettyandstylish 12 Comments


Cao drage moje..:)


Nega koze mi je zaista jako bitna, i posvecujem joj dosta paznje, bilo da se radi o jutarnjoj ili vecernjoj.Cesto cujem da devojke ujutru izbegavaju da pravilno ociste kozu, obzirom da su to uradile prethodne veceri,  i da im je lice pretezno cisto, stoga ne zahteva toliko paznje.


Moje misljenje je da je jutarnja rutina ciscenja i nege koze podjednako bitna kao i vecernja, prevashodno jer vam se u toku noci koza napuni prasinom iz posteljine i vazduha, a kako bi izbegli ruzne i neprijatne pojave, morate se postarati da narednog jutra uklonite svu necistocu iz svog lica.


U svojoj jutarnjoj nezi uglavnom koristim proizvode koji su mi se na duze staze pokazali kao dobri.U poslednjih par meseci sam napravila neke izmene, ali svakako su one pozitivno uticale na stanje moje koze.Inace, ja imam  normalnu kozu lica, koja nije sklona bubuljicama i nepravilnostima, ali jedini problemcic koji imam je taj sto se u toku zimskih meseci pomalo isusi, no sa dolaskom lepog vremena i to se resi.



Prvi proizvod koji mi je apsolutni favorit je Bioten piling krema sa ekstraktom kostica  kajsije.Ukoliko ste imale prilike da koristite ovaj proizvod, verovatno i same znate da kao piling ne obavlja neki posao, ali da je kao gel odlican.Veoma lepo osvezi kozu, prijatnog je mirisa, i pritom ne sadrzi parafin, paraben i vestacke boje.Ukoliko imate normalnu ili kombinovanu kozu, predlazem vam da probate ovaj proizvod.

Tonik nakon ciscenja lica mi je obavezan, i u tu svrhu koristi ovaj iz kompanije Dermix.Ovo je najbolji tonik koji sam probala, jer vam bukvalno i najmanju cesticu necistoce izvuce iz koze.Pritom nije nimalo agresivan, i bar meni nije izazvao nikakve nezeljene reakcije.


Od skoro sam pocela da koristim i Akvabent aktivni kiseonik, koji vam moze posluziti i kao tonik, mada ja  najvise volim da ga nanosim kao zaseban proizvod,  pre upotrebe kreme.Ukoliko imate sitno crvenilo, ili samo zelite da osvezite kozu, ovaj proizvod vam moze u tome pomoci.


Balea dnevni fluid za lice sa ekstraktom maline, je nesto sto vam nije neophodno, ali posto u sebi sadrzi koktel vitamina, nije na odmet probati.Meni se kod njega dopada sto moze da posluzi kao dobar prajmer za sminku, a isto tako  predivan miris maline me uvek razbudi.


I poslednji proizvod je Eucerin Aquaporin aktive krema, o kojoj ste vec mogle da citate recenziju.Ukoliko ste  propustile taj post, mozete ga pogledati ovde .Izuzetno fina i lagana krema, narocito za ove toplije dane.I ukoliko tragate za kremom takve teksture, koja ce vam obezbediti i odgovarajucu hidrataciju, svakako pogledajte ovu.



I to bi bilo sve.Zaista mi ovakav nacin negovanja koze lica, ne oduzima vise od 15 minuta, a pritom je veoma znacajan i bitan korak  ukoliko nakon toga nanosite sminku.Kao sto sam vec gore i rekla, moja koza je normalna, stoga su ovi proizvodi prilagodjeni njenim potrebama.Svakako da svi ovi brendovi nude i proizvode koji su namenjeni devojkama sa suvom i masnom kozom.


           Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Kakav su utisak ostavili na vas?
                                            Do sledeceg posta..:) MiMi..:****


12 коментара: