Trend It Up Expert Make Up Base

четвртак, август 10, 2017 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje..:)

Krajem jula na policama odredjenih dm drogerija, pojavio se novi make up brend, pod nazivom Trend It Up. Ovaj brend je poznat sirom Evrope, kao jedan od pristupacnijih, a boljih, tako da se obradujem kad se i kod nas nesto slicno pojavi. Mada mi nije bila potrebna nova zaliha sminke, jer je imam i previse , zelela sam da isprobam par proizvoda ovog brenda, kako bih zadovoljila svoju znatizelju.

U danasnjem postu vam prenosim utiske o njihovom prajmeru za lice, koji dolazi i dve varijante, jednoj koja matira sminku, i drugu koja je zaduzena za taj sjajni izgled koze.
Proizvod dolazi u pakovanju od 30 ml, sa prakticnom pumpicom, kojom lako dozirate kolicinu prilikom upotrebe.


 Ono sto ovaj prajmer odvaja od slicnih koje sam probala je to sto je blago toniram, sto ga cini idealnim i za samostalno nosenje. Ja ga cesto tako i koristim, tacnije kao zamenu za puder, jer imam tu srecu da mi je koza cista, sa minimalnim brojem nepravilnosti. Taj nacin upotrebe mi jako prija tokom ovih toplijih dana , kada mi je svaki puder tezak na licu.


Ima polutecnu teksturu, na prvo nanosenje ce vam se ciniti kao da na lice aplicirate kremu, ali kada malo vise utrljavate, oseticete i blagu prisutnost silikona, sto ovaj prajmer cini idealnim i za osobe sa masnom kozom.

Blago je lepljiv, samim time puder lakse legne preko njega, i drzi vam sminku na licu tokom celog dana. Nije nimalo tezak na kozi, bukvalno ga ne osecate.



Ja volim da eksperimentisem sa prajmerima u poslednje vreme, i vrlo rado tvrdim da je ovaj jedan od boljih.
Cena mu je nesto manja od 800 dinara, tako da je i jako pristupacan. Za sada se moze naci u odredjenim dm filijalama, ja sam svoj primerak nabavila u Uscu.

Da li ste probale ovaj prajmer, ili neki drugi prizvod ovog brenda, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)

Mimi..:)




0 коментара: