Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser

субота, април 15, 2017 prettyandstylish 11 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje utiske o jos jednoj drogerijskoj bazi, ovoga puta rec je o Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser.
Nikada nisam koristila baze koje su ciljano namenjene smanjenju pora, jer me iste nisu mucile, medjutim od skoro sam primetila da su mi u predelu T zone postale dosta vidljive, te sam zelela da vidim da li ova zaista radi.


Iz ove kolekcije sam probala onu koja je namenjena suvokozcima, i sluzi  za hidrataciju, i njome sam zaista bila odusevljena, a kako se ova pokazala, otkrijte u nastavku posta..:)


Dolazi u plasticnoj tubici, kolicine 22 ml, sto je nesto manje od kolicine vecine standardnih drogerijskih baza, koje uglavnom imaju 30 ml. Za razliku od drugih iz ove kolekcije, prijatnog je mirisa i provedne strukture. Ovo je klasicna silikonska baza, kao sto ce te vec na slici i videti, medjutim dosta je prijatna na licu, i nije nimalo teska ili neprijatna, kako to obicno ume da bude sa prajmerima ovog tipa.



Jako se lako nanosi, koza je brzo upija, i zaista istog trnutka postane jako mekana, te preko ove baze puder zaista lepo legne, i izgleda savrseno. 
Ja je nanosim u jako malim kolicinama, uglavnom na kriticnim mestima, i vrlo lepo ujednaci ten, i pripremi kozu za dalje sminkanje.

Da li zaista zamaskira pore? Pa moram se sloziti sa proizvodjacem da zaista to radi. Ukoliko imate problem sa porama, ili ste masnokozac, mislim da ce vam ova baza zaista odgovarati. Pore zaista vizuelno smanji, sto je plus, te mislim da ova baza moze sa sigurnoscu da parira i onim skupljim.
Kao neko ko je uglavnom imao losa iskustva sa silionskim bazama, ova je pravo iznenadjenje, tako da je toplo preporucujem.
Trenutno je mozete kupiti u Lily i Dm drogerijama, po ceni od 450 dinara.


~ Sastav i izgled ~



I to bi bilo sve za ovaj post?
Da li ste probale ovu bazu, ili neku drugu iz ove Baby Skin kolekcije, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)
MiMi..:)

11 коментара:

Zaful and Rosegal haul

петак, април 14, 2017 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da vam  pokazem sta sam sve to dobila sa sajtova Zaful i Rosegal.
Zaista sam ovoga puta preodusevljena stvarima,  sve mi se dopada, i ukoliko vas zanima da saznate sta sam sve to kupila, nastavite da citate post..:)

Zaful Summer 2017 Promotion and Up to 70 % OFF 




Prvo cu vam pokazati  jednu preslatku haljinu sa sajta Zaful, no cekam da mi stigne jos jedan deo porudzbine, pa cu vam drugi deo paketa naknadno pokazati. Za sada tu je ova lepa bela haljinica, koja mi je zapala za oko istog trenutka kada sam usla na sajt, i znala sam da cu je sigurno kupiti. Jako je prijatna, nije prekratka, za sta sam se malo plasila da ce ipak biti problem, no na kraju je sve ispalo kako treba, i naravno uskoro cu vam prikazati u posebnom postu i kako mi stoji..;) Istu mozete kupiti ovde, a njena cena je  31 dolar. Ono sto ce vas siguro obradovati, ukoliko kupujete na ovom sajtu je i mogucnost da sada mozete ostvariti popust koristeci kod ZafulVilian. 



Drugi po redu je sajt Rosegal, sa kojim sam prvi put ostvarila saradnju, i zaista sam preodusevljena stvarima koje su mi stigle. Ono sto sam zaboravila da spomenem je to da nisam platila carinu, ni ovoga puta, sto je zaista sjajno. Takodje, i sajt Rosegal, vam nudi mogucnost ustede koristeci kod RosegalVilian, te ukoliko vam se bude nesto posebno dopalo, mozete ga kupiti po znatno nizoj ceni.


Rosegal Summer 2017 Promotion Up to 60 % OFF 

Prva stvar koju cu pomenuti je ova majca sa natpisom, koja je pamucna, jako prijatna, pritom vam nesto ovako uvek treba, savrsena je za kombinovanje, pa ukoliko volite ovako nesto, obavezno bacite pogled na sajt.



Zatim, najlepsa stvar u celom paketu je ova haljina, koja je kao za princeze,  odusevljena sam kako stoji, i jedva cekam da vam to pokazem. Materijal je jako prijatan, nije providna, i mislim da cu bas uzivati u njoj.

Sledeca sto mi je stiglo je ova bela kosulja, koju mozete  pogledati ovde.  Ista je kao i na fotografijama, jako lepo stoji, i mislim da je mozete kombinovati uz gotovo sve.



Pretposlednja stvar je ovaj body. Ja volim ovakve stvarcice, jer su jako prakticne, pogotovo za dane kada ne znam sta cu nositi, ovo mi je bas izbor broj jedan. Sjajan detalj je imitacija coker ogrlice oko vrata, vrlo je prijatan i primenljiv komad garderobe, tako da ovo uvek trebate da imate.



I poslednja stvar je silikonski bleder, koji se meni ne dopada, jer mi ne ublenda dovoljno lepo puder, i nekako mi nakon njega ostaje onaj tezak osecaj na licu. Jeste ovaj zaista jako mekan, stedi dosta proizvoda, ali efekat koji daje mi se ne dopada.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Kako vam se dopada moj izbor, i da li ste kupovale sa ovih sajtova?
Do narednog posta..:)
MiMi..:)

6 коментара:

Lunettes de Soleil ~ Zaful wishlist

уторак, април 11, 2017 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)

Danas sa vama delim jos jednu listu zelja sa sajta Zaful.
Vec po ko zna koji put saradjujem sa ovim sajtom, i zaista uvek sam do sada bila zadovoljna, te se nadam da ce i u buducnosti biti tako. Ukoliko vas zanima sta sam sve odabrala ovaj put, nastavite da citate post..:)









Houndstooth One Button Waistcoat - White And Black



Hollow Out Cuff Geometric Bracelet - Silver



Bleach Wash Distressed Denim Coat - Denim Blue

Embroidered Flare Sleeve Mandarin Collar Shirt - White


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste narucivale sa ovog sajta, i kakva su vasa iskustva?
Do narednog posta..:)
Mimi..:)



6 коментара:

Bell 2skin mat pressed powder

недеља, април 09, 2017 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)


Nedavno sam dobila mogucnost da saradjujem sa kompanijom Moya drogerija, koja je uvoznik brendova kao sto su Bell, Impala, Ruby Rose, Isabella DuPont dekorativne kozmetike, Bi-Es parfema, Lady Style farbi za kosu kao i krema za negu koze lica i tela Uroda Kwiaty, Melisa, Active90, Lift Extreme, Oil Repaire, Elixir Oil. Verujem da ste puno puta cule a ove brendove, no sada ih konacno mozete naci i na ovom sajtu, mada sam iste vidjala i u dosta parfimerija u Srbiji. Ono sto sam ja imala prilike da primetim je to da su proizvodi ovih brendova dosta kvalitetni, a cenovno jako pristupacni.

Ovoga puta sam imala prilike da testiram kompaktni puder kompanije Bell, a kako se pokazao saznajte u nastavku.



Na samom pocetku moram da istaknem da imam jako veliki strah od kompaktnih pudera, jer kako imam suvlji tip koze, retko kada  sam mogla da naidjem na onaj koji mi nece dodatno isusiti kozu, ili istaci suve delove iste. I mada ce te cesto cuti da nama suvokozcima i ne treba klasicno fiksiranje sminke puderom u kamenu ili prahu, ja jednostavno ne mogu bez tog koraka.

Zato sam ovaj puder testirala sa malom bojazni, ali na kraju se ispostavilo da zapravo i nije bilo razloga za time.

Puder dolazi u jako lepom cvrstom pakovanju sa ogledalom i sundjerom, sto je u startu plus, jer je idealan za torbicu i eventualne preprevke u toku dana. 


Na prvi kontakt tekstura je jako fina, puterasta, pomalo se trusi, ali nista preterano, te vam nece u vecim kolicinama leteti po pakovanju. Ovaj puder je transparentan, sto znaci da ce se super prilagoditi svakom tonu koze, nema pokrivnu moc, vec samo sluzi da vam sminku drzi na mestu.
Taj posao obavlja odlicno, jer meni puder drzi na kozi sve do trenutka dok ne resim da ga uklonim.

Ono sto je pravo iznenadjenje, i zbog cega sam jos vise zavolela ovaj puder je sto ne istice suve delove, ne isusuje vam dodatno kozu, vec vam samo lepo fiksira puder i zakamuglira suve delove ukoliko ih imate. Nije nimalo tezak na licu, ne ucini vam kozu onako mrtvom na izgled, vec zaista 
suprotno.


Najiskrenije, ovo je moj novi favorit sto se tice pudera za setovanje, i ima sve moje preporuke, pogotovo ukoliko imate isti tip koze kao ja, i u potrazi ste za novim puderom ovog tipa..:)

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

           Da li ste koristile neke od prizvoda ove kompanije, ili pak ovaj i kakva su vam iskustva?

Do narednog posta..:)
Mimi..:) <3

6 коментара: