Trikovi koji ce vam pomoci da ostanete fit i tokom zime

уторак, децембар 01, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

Kao sto ste vec i navikle, utorak je dan kada vam pisem o zdravijoj ishrani, i nekim zdravijim navikama koje su vam nadam se od koristi.Danas sa vama zelim da podelim svoje trikove kako da i preko zime izgledate fit, i da se ne ugojite, posto je ova praznicna sezona idealna za nakupljanje kilograma.Ukoliko zelite da saznate nesto vise, nastavite da citate post..:)



Prva sto vam predlazem jeste da pijete sto vise vode, cajeva ili cedjenih citrusa i povrca.Tecnost ce vam smanjiti osecaj gladi, manje ce te jesti tokom obroka, i na taj nacin izbegavate visak kilograma.

Drugi savet je da konzumirate vise svezeg voca, narocito zelenih jabuka.Veoma su zdrave i brzo ce vas zasititi, samim tim necete imati potrebu za slatkisima ili nekom drugom losom hranom.




Sledeci savet tice se kretanja, pa vam preporucujem da svaki dan setate sto je vise moguce.Ukoliko niste u mogucnosti da vezbate, ili zbog posla nemate vremena, uvek mozete do posla ici pesice, ili se penjati stepenicama umesto da koristiti lift.Ovo su vezbice koje su jako dobre, i jednostavne.


Zatim jedite sto vise proteinske, ali kalorijski slabije namirnice.Pod tim mislim na piletinu ili curetinu, posni sir, belanca i slicno.Proteini su jako vazni, drze vam sitost, a isto tako ukoliko vezbate pomocice u boljem formiranju misica.Ovo su namirnice koje mozete jesti bez grize savesti.


Uz svakodnevnu ishranu uvrsite i povrce, koje ce svako jelo uciniti boljim, i ukusnijim,kao i corbice i supice.Naravno nikako ne izbegavajte ni salatice.


I poslednji savet je da vodite racuna o velicini porcije.Kako bi sprecile prejedanje, i samim tim gojenje, ne dodajte hranu u tanjir vise nego sto vam je zaista potrebno.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Kako se vi borite protiv viska kilograma u ovim zimskim mesecima?

Do narednog posta..:) MiMi..:***

8 коментара: