Sigurni i na suncu..:)Eucerin proizvodi..:)

понедељак, јун 09, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Svi znamo koliko je Sunce u ovim letnjim danima stetno za kozu ako je dobro ne zastitimo.Lice je najosetljiviji deo tela jer je sklono nastajanju fleka i ruznih tregova na kozi.Verujem da niko od nas ne zeli da ,mu se nesto tako desi.

Svako od nas ima razlicit tip koze sa razlicitom kolicinom melanina koji je zaduzen za nas ten.Shodno tome moramo voditi racuna o svojoj kozi i pravilno je negoti.
Posto sama najbolje znam koliko je bolno izgoreti na suncu jer sam pre nekoliko godina imala strasne opekotine koje sam jedva zalcila.Od tada koristim kreme se visokim zastitnom faktorom 50 ili 30 zavino od jacine sunca.
Moj izbor je definitivno Eucerin sa svojim programom krema za suncanje.


Eucerin preparati su lake teksture ,lako se nose i ne stvaraju onaj neprijatni lepljivi osecaj koji verujem da svi mrzimo.

Prvo to vam preporucujem je Eucerin Sun sprej za SPF 50 koji je lak za nanosenje i pri samom dodiru sa ozom oseticete hladjenje.istovremeno i stiti kozu od Sunca tako da vam je i ovaj jedan proizvod dovoljan.
2 Proizvod je za ujednacavanje tena i postizanja preplanulosti lica.To je Eucerin Sun tonirana krema za lice sa spf 50 koja u sebi sadrzi pigmente za pojacavanje tena i vrlo brzo postizte zeljenu boju..Obozavam je..:)
3 Proizvod je za sve one sa suvo kozom ,,Eucrin Sun krema za zatitu od sunca koja je odlca zavrsnica za lice jer ce spreciti  ostajanje belih becata na fasem licu ,a isrovremeno ce hidratirati vase lice i dati mu sjaj..

4 Kao poslednji korak nemojte da zaoidjete negu usana koja je bitna jer su usne u letnim mesecima suve i skolone pucanju.Za njih mozete koristiti Eucerin labelo koje ce resiti problem suvih usana i dati im sjaj.









Saveti..
U letnim mesecima da bi vam koza bila zdrva i nezna unosite dovoljno vode koja ce spreciti dehidrataciju koja je jedan od vecih problema u letnjim danima.
Takodje posle svakog tusiranja ili izlaska iz vode ako se nakon toga izlazete suncu ne zaboravite da nanesete vase proizvode za zastitu od sunca ,a nadam seda sam vas ovim postom ubedila da to budu iz Eucerin linije..:)

0 коментара: