Aura Blusher

понедељак, фебруар 09, 2015 prettyandstylish 2 Comments



Cao drage moje..☺

Kao sto ste u mom zadnjem new in postu mogle da primetite, pocetak ove godine obelezila je kupovina i testiranje Aurinih proizvoda.Zaista jedan od brendova koji me iznova i iznova iznenadjuje kvalitetom i izborom proizvoda.
Danas sam za vas pripremila recenziju Duo rumenila, i nijansa koja se meni dopala je u broju 858.
Ukoliko vas zanimaju moji utisci o ovom proizvodu, nastavite da citate tekst.:)



Rumenilo dolazi u klasicnom crnom pakovanju sa providnom prednjom stranom, koja vam dosta olaksava  pri kupovinu.U jednom pakovanju nalaze se dve nijanse rumenila( svetlija i tamnija), od kojih svako ima po 3,5 grama proizvoda.Uz rumenilo dolazi i cetkica koja je skroz nepotrebna i neupotrebljiva.Pored ove kombinacije boja u kolekciji mozete naci jos tri.

Tamniju gornju nijansu bih opisala kao svetlo braon sa dosta narandzastog podtona.Mislim da bi devojkama sa tamnijim tenom mogla proci i kao bronzer, ali na mojoj kozi izgleda prljavo, ako ga tako koristim.Mozda ce leti kada malo pocrnim izgledati bolje.

Svetliji deo rumenila cini prelepa zagasito roze nijansa , koju inace uvek koristim, i zaista mom licu da zdrav izgled.Mislim da je odlican izbor za sve devojke svetlijeg tena.



Oba rumenila su mat, sto mi se posebno dopada.Po strukturi su tvrda, ali ne do one mere da bi ste morale da slomite cetkicu, kako bi mogle da dobijete malo proizvoda.Drugu stvar koju zelim da pohvalim je ta sto se slabo truse, sto je uvek plus, jer mrzim kada mi je proizvod rasut po pakovanju.
 
Pigmentacija rumenila je srednja, sto meni licno odgovara, jer nisam fan previse pigmentovanih proizvoda ovog tipa.Boja rumenila na licu je  dugotraja, meni uspe da izdrzi skoro citav dan, a da se ne pomeri.Mislim da je to za proizvod drogerijskog tipa i vise nego pohvalno.

Ono sto mi se generalno ne svidja kod vecine Aurinih proizvoda, pa i kod ovog je prisustvo parabena u sastavu.Vecina nas se trudi da kupuje proizvode koji u sebi ne sadrze ovaj sastojak ( paraben free), prvenstveno jer znamo kakve posledice moze doneti.
Mislim da bi na to trebali da obrate paznju.



Ako izuzmem sporni paraben u sastavu, ja sam zadovoljna ovim rumenilom.Za proizvod koji kosta samo 560 dinara, svakako je ispunio moja ocekivanja.Ovaj proizvod, kao i ostala rumenila iz kolekcije mozete naci u svim drogerijama koje prodaju Aura kozmetiku.



       To bi bilo sve za danas..☺
     
     Da li ste probale ovo duo rumenilo, ili mozda neko drugo iz kolekcije i kakvo je vase misljenje o njemu?:)
                                            Do sledeceg posta..:)
                                                    Mimi..;) 
 




2 коментара: