TRIKOVI ZA PRAVILNO NANOSENJE MASKARE

среда, септембар 03, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Cao devojke.:)Danas zelim da sa vama podelim nekoliko trikova ,kojih se ja pridrzavam kada nanosim maskaru,i koje smatram veoma vaznim .Izbor mejkapa za zanosan pogled je veoma vazan ,ali ako zelite da akcenat posebno stavite na oci onda su dobra maskara i par trikova dobitna kombinacija.



Pre samog nanosenja proverite da li vam je maskara jos u upotrebi .Ne vadite cetkicu nikada napred nazad ,jer time ubacujete vazduh u pakovanje i maskara se brzo osusi.

Pre nego sto pocnete sa nanosenjem maskare ,stavite korektor ispod ociju kako bi sprecili da se maskara razmaze.Ako se desi da vam se nedovoljno osusena maskara preslika ,popravite to koristeci stapice natopljene sredstvom za skidanje sminke.


Kako bi vase oci  bile istaknutije ,najbolje je da koristite maskare koje imaju cetkice kako za donje ,tako i za gornje trepavice.Pomocu sitnije cetkice lako mozete da istaknete cak i one najsitnije trepavice.

Kada krenete sa nanosenjem ,vazno je da pocnete od samog korena ,a ne od vrha trepavica.Najbolji efekat postizete koristeci tkz cik ~cak tehniku.


Ako zelite vizuelno vece trepavice ,gornji kapak podignite prstom .Naravno nikada nemojte da zaboravite da trepavice uvijete pre toga ,pogotovo ako prirodno idu na dole.

Maskaru uvek nanesite u dva sloja.Prvim postizete volumen ,a drugim duzinu.Izmedju dva nanosenja uvek sacekajte par sekundi da se trepavice osuse .U slucaju da su vam se nedovoljno osusene trepavice slepile ,posluzite se cesljicem za obrve i razdvojite ih.

I to bi bilo to.Nadam se da su vam moji trikovi bili od pomoci.:)
Koje trikove vi praktikujete kada nanosite maskaru?
Svaki komentar i kritika su pozeljni.:D

Hvala vam sto citate..:)
Do narednog posta..:)
MiMi..:*

2 коментара:

  1. Pa to je uglavnom to...slažem se. S tim što ih ja razdvajam ako se slepe čačkalicom, preciznije je nego češljićem. :) Takodje, obratiti pažnju na uglove trepavica kako bi se što više istakle u tom slučaju nije ni potrebno izvlačiti ajlajner. I nikako ne gledati na gore da se ne bi maskara sa gornjih trepavica preslikala na gornje kapke. :) U slučaju da ste potrošili maskaru, a nemate novu, staviti par kapi ulja, može bademovog. Pozdrav. :)

    ОдговориИзбриши