Preporuka meseca : Max Factor Masterpiece Transform Volumising Mascara

недеља, јун 28, 2015 prettyandstylish 14 Comments



Cao drage moje..:)

I konacno je to vreme u mesecu kada na svom blogu objavljujem post o proizvodu koji zelim da vam toplo preporucim.U danasnjem ce te imati prilike da citate o gore vec pomenutoj Max Factor Masterpiece Tranform maskari, koja je namenjena postizanju volumena.Ovo je jedna od onih maskara o kojoj kako domaca, tako i strana blogosfera bruji, i retko kada cete imati prilike da naletite na negativne kritike.Neosporno je da sam imala velika ocekivanja od nje, obzirom da je pokupila simpatije mnogih devojaka. Pa da ne duzim previse sa uvodom, hajde da vas malo vise upoznam sa njom.:)





Klasicno crno pakovanje sa zlatnim tracicama i natpisom, je nesto sto uglavnom karakterise  maskare ovog brenda.Pakovanje sadrzi 12 ml proizvoda, i kao sto sam i ranije pomenula, ova maskara je namenjena postizanju volumena.Ono sto vas verovatno najvise zanima je sama cetkica, koja je kod ovog proizvoda i vise nego nesvakidasnja. Kada su cetkice u pitanju, ne ogranicavam sebe na one klasicne, i silikonske, jer mi je pravi izazov  da isprobam nesto drugacije.Na prvi pogled mozete da primetite da je ova cetkica jako mala, i tek toliko se siri ka vrhu.Takodje male silikonske iglice  ne odaju utisak da je sa ovom cetkicom moguce bilo sta uraditi.



Ali, bez obzira na to, ova cetkica na delu zaista potvrdjuje zasto je toliko hvaljena.Veoma je precizna, pa samim tim mozete lako da pridjete ivicama oka, i istaknete i najsitnije trepavice.Podjednako dobar posao radi i na ostalim. Jednim slojem dobijate izvrstan efekat, a svakim narednim je sve bolje.Lepo rasceslja svaku trepavicu, ne ostavlja grudvice i nece se preslikati na ostatak oka.Dosta je dugotrajna, i bar meni stoji ceo dan bez pomeranja.Nije vodootporna, ali se malo teze skida vodenim rastvorima, stoga vam je moja preporuka, pogotovo ukoliko imate osetljivu okoloocnu zonu, da koristite uljane skidace sminke sa oka.


                                                           ~ Jedan sloj~ 


Ja sam zadovoljna ovom maskarom, i za ovo vreme koliko je svakodnevno koristim, nisam uspela da joj pronadjem manu.Cena je oko 1100 dinara, i zaista za taj novac dobijate odlican proizvod.Ukoliko trazite maskaru kojom cete postici volumen, a koja  pritom ceo dan na vasem oku izgledati kao da ste je tek naneli, svakako preporucujem da obratite paznju na ovu lepoticu.



                                                    To bi bilo sve za ovaj post..:)
                                      Da li ste probale ovu maskaru, i sta mislite o njoj?

                                                             Do narednog posta..:)
                                                                         Mimi..:***

14 коментара:

  1. Cetkica je bas neobicna, ali mi se ujedno i sviđa bas zato sto si rekla, da dođe do ivica oka, tako mi je i djelovala na prvu :) a to je rijetkost kod maskara da to uspiju :D i lijepo ti izgleda na ocima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, slazem se, sa maskarama to zna da bude problem..:)Hvala ti puno..<3
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  2. Анониман28. јун 2015. 04:33

    Mila
    Max factor ima odlicne maskare,ja kada sam prvi put videla ovu cetkicu mislila sam da je uzasna i da necu moci da izvucem trepavice kako treba.Iznenadila sam se koliko je dobra bas za duzinu trepavica i trenutno imam maskaru sa ovakvom cetkicom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno te razumem, jer je i moja prva reakcija bila takva..Ali zaista ovakve cetkice naprave cudo na trepavicama..:)
      Hvala ti na komentaru..<3

      Избриши
  3. Zanimljiva je cetkica, volela bih da je probam ali cena od preko 1700din prilicno odbija, Max Factor je obicno malo povoljniji :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa cesto su njihovi proizvodi i na popustu, pa svakako mozes da sacekas kada je neka akcija u toku i da priustis sebi ovu maskaru..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
    2. Da, sad sam videla na Jasmin sajtu da je snizena 25% na 1300din, to je bas povoljna ponuda :)

      Избриши
    3. Pogledaj i po manjim parfimerijama, jer sam ja u jednoj lokalnoj platila 1100 dinara..:)

      Избриши
  4. Анониман28. јун 2015. 11:02

    Nisam koristila ali mi se sviđa krajnji efekt koji daje tvojim trepavicama, baš joj je četkica neobična :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada efekat koji se njome postize, obzirom da sam se plasila kako ce slika izgledati zbog nedostatka svetlosti..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  5. Oboavam ovaj brend, posebno tecni puder 3u1, dali si probala, fantatican je. Ako zelis pogledaj moj novi post o Golden Rose kolekcii lakova http://mymakeupbagm.blogspot.com/2015/06/golden-rose-nail-polish-collection_28.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam, jer slabo koristim pudere, ali planiram u buducnosti da ga isprobam..:)
      Pogledacu svakako..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  6. Vidim da je bas hvaljena, ali ako je stvarno toliko dobra kao sto se prica to i nije skupo (kad se nadje na snizenju) ☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa nije, obzirom da postoje skuplje maskare koje ne rade nista..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши