Garnier Eye make ~ up remover 2 in 1

петак, мај 08, 2015 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)

Proizvod o kome vam danas pisem, sam pominjala u par navrata na svom blogu, i uglavnom ste o njemu mogli da citate samo pohvale.Danas sam htela malo vise da vas upoznam sa njim, i nacinom na koji funkcionise.Rec je o  Garnier  2 in 1 eye make up remover. Ukoliko vas zanima nesto vise o njemu, nastavite da citate.





Dolazi u plasticnoj bocici koja u sebi sadrzi 125 ml proizvoda.Ovo je dvofazno sredstvo, namenjeno uklanjanju sminke sa ociju.Sadrzi vodeni i uljani deo, koji se kada promuckate proizvod sjedini.Miris  pri samom koriscenju malo podseca na miris benzina, ali se ne zadrzava na kozi.Oftamoloski je testiran proizvod.Cena istog je oko 500 dinara.


                                                   ~ Sastav~


Moram da naglasim da ovo nije proizvod koji vam je neophodan, jer micelarnom vodom ili gelom, mozete ukloniti sminku sa ociju.No, posto sam u zimskom periodu imala problem da mi je ta okoloocna zona bila znatno isusena, nisam zelela da  rizikujem i dodatno je isusim.U pocetku sam se plasila da ce mi ovaj proizvod izmastiti taj deo, i ostaviti tezak trag na tom delu lica, obzirom da sadrzi i taj uljani deo.Pre sam koristila ovakav tip proizvoda, i jedino sto sam zelela nakon upotrebe istog je da se sto pre umijem i uklonim ga.Ali zaista, to se nije desilo.Potrebna vam je mala kolicina, koju nanesete na vatu, sacekate par sekundi i uklonite.Veoma brzo i pedantno ukloni sminku, cak i vodootpornu, a pritom ne ostavlja masan trag.Ovo sredstvo bar meni, nije izazazvalo nikakve nezeljene reakcije.Iako ce vam se uciniti da ne vredi investirati u ovaj proizvod, obzirom da se u pakovanju nalazi svega 125ml, verujte ovo ce vam potrajati.Ja ovu bocicu koristim par meseci i tek sam na polovini, a pritom svakodnevno skidam sminku ovim proizvodom.




Moja topla preporuka je da ga isprobate, prvenstveno jer mislim da ce odgovarati svim tipovima koze.Suvu nece dodatno isusiti, a masnu dodatno izmastiti.Ja zadovoljna ovim proizvodom, i svakako cu ga i u buducnosti kupovati.


                 Da li ste probale ovaj ili neki slican proizvod? Kakva su vasa iskustva?:)
                                       Do sledeceg posta..:)
                                              MiMi..:*:*:*

6 коментара:

  1. Super je pos! Iskreno za sada imam micelarnu odu od eucerina nisam bas previse happy. Ali svi bas hvale garnier micelarnu vodu tako da cu definitivno probati ovu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti..:) Obavezno isprobaj, verujem da ce ti odgovarati..:)
      Hvala ti na komentaru..:))

      Избриши
  2. Koristim micelarnu koja je odlicna, u potpunosti sam zadovoljna. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam bila u dilemi da li da probam njihovu micelarnu ili ne, posto su misljenja podeljena, ali izgleda da ima mnogo vise devojaka koje su zadovoljne..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  3. Svaki put kad sam u drogeriji, naiđem na taj proizvod! Ja trenutno koristim Garnier micelarnu vodu koja mi super odgovara (imam suvu kožu) :) Pratim preko gfc pa ako hočeš, možeš uzvratiti :) xx Maja
    - http://majasmuffin.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada njihova micelarna..:)
      Vazi..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши