Mixa Cleansing Milk Optimal Tolerance

недеља, јул 26, 2015 prettyandstylish 4 Comments



                   

Cao drage moje..:)


Danas vam pisem malo preparativi, tacnije o Mixa mleku za ciscenje koze.Ovaj brend je vec par godina dostupan i na nasem trzistu, ali nikada me nije nesto posebno privlacilo da isprobam njihove proizvode.Uglavnom devojke imaju samo reci hvale za njihovu kozmetiku, pa sam iz tog razloga odlucila da isprobam nesto, i proverim da li je zaista tako.Ukoliko vas zanimaju moji utisci, nastavite da citate post.:)


                            

Sam proizvod dolazi u ambalazi od 200 ml sa pumpicom koju i sama volim, kako zbog higijenskih razloga tako i zbog prakticnosti.Mleko je prijatnog laganog mirisa koji se ne zadrzava na kozi.


Proizvodjac za ovaj proizvod navodi da je veoma blag, i da je isti namenjen efikasnom uklanjanju sminke bez trljanja , sto ga cini pogodnim za sve one devojke koje imaju osetljivu i reaktivnu kozu.



                                                              ~ Sastav ~


                        


Sto se mojih utisaka tice, priznajem da sam jako zadovoljna, i svakako je ovo proizvod koji je opravdao kako moja ocekivanja, tako i sve pozitivne komentare drugih devojaka.

Potrebna vam je veoma mala kolicina, da bi ste ocistile celo lice.Nanesete ga na kozu, i ostavite da deluje.Ovo mleko za par sekundi razgradi sminku, i nakon toga mozete tupferom ocistiti ostatke.Na ambalazi je naznaceno da se ovaj proizvod ne ispira, ali ja to svakako volim da uradim, jer tada imam osecaj potpuno ciste koze.Nakon sto uklonim sav proizvod sa lica, mogu da osetim koliko je isto  mekano i nezno, bez da sam preko nanosila kremu.Ukoliko ne volite da koristite kreme, svakako pogledajte ovaj proizvod.Nakon visenedeljne upotrebe ovog mleka, nisam primetila znake alergije, ili druge nesavrsenosti.
Ovo mleko nije dovoljno jako da ukloni vodootpornu sminku, sto sa jedne strane ne zameram, obzirom da na pakovanju nije naznaceno da je namenjeno i tome.


                      

Mislim da je ovaj proizvod jako dobar za sve devojke sa suvom, osetljivom i normalnom kozom.Ne bih ga preporucila osobama sa masnom kozom.



                     

Cena ovog mleka je oko 550 dinara, i obzirom na kolicinu koja vam je prilikom upotrebe potrebna, svakako se isplati.


                                    Da li koristite Mixa kozmetiku? Sta mislite o njoj?
                                    Da li ste probale ovaj proizvod i kakvi su vasi utisci?

                                                       Do sledeceg posta..:) Mimi..:***




4 коментара:

  1. Ja obožavam Mixa proizvode, imam baš ovo mleko, toner i kremu sa 6% glicerina za lice. Super su stvarno :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ih i ti volis..:) Moracu da bacim pogled i na ta dva proizvoda..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  2. Mila
    Sto se tice Mixa kozmetike koristim je,ali za svoju decu.Kupka,krema i sampon su predobri i cesto ih kupujem.Za sebe jos nisam nista kupila od njih ali planiram njihovu micelarnu vodu da probam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Micelarna voda je sjajna, mnoge devojke je hvale, i verujem da ce ti se dopasti..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши