Balea uljani tupferi za skidanje sminke sa ociju

среда, децембар 23, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje utiske o Balea uljanim tupferima za skidanje sminke sa ociju.Proizvod sam odlucila da isprobam, podstaknuta pozitivnim komentarima drugih blogerki, a kako sam ja zadovoljna procitajte u nastavku posta..:)




U plasticnoj kutiji dobijate 50 tupfera, koji su natopljeni uljem, a ono sto je vazno jeste da su isti bez parabena, parafina i parfema, i da su testirani od strane oftamologa.
Sami tupferi jako lepo ciste sminku, nisu previse natopljeni uljem, te samim tim ne ostavljaju masni trag u okoloocnoj regiji.Ono sto jos zelim da dodam jeste da bar meni nisu izazvali alergije ili iritacije.




Ukoliko niste pristalica vodootporne sminke, ovi ce vam obicnu ukloniti u par poteza, bez trljanja, no ako ipak nosite vodootpornu sminku, moracete malo da se pomucite.Pod tim mislim da ce te par minuta morati da trljate malo jace, kako bi istu uklonili.





Na kraju ovog posta, volela bih da dodam da sam zadovoljna kvalitetom ovog proizvoda, i da mi je jako praktican za svakodnevnu upotrebu.Mozete ga nabaviti na policama Dm drogerija po ceni od 150 dinara.:)

Da li ste isprobale ove tupfere i sta mislite o nima?

Do narednog posta..:) MiMi..:)

8 коментара:

  1. Probala sam i pisala sam na blogu o njima.Zaista super proizvod.Planiram da probam i obične :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da su se i tebi dopali..:) Ja sam kupila i obicne da probam, mada po mom misljenju nisu bas najbolje, tako da bih ti savetovala da ih zaobidjes..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  2. Hvala za info, ja sam koristila one druge, koji nisu uljani, i malo se mucila oko maskare. Inace ne koristim vodootpornu sminku

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da ce ti ovi vise odgovarati, jer su zaista odlicni..:)
      Hvala ti na komentaru..;)

      Избриши
  3. Koristim micelarnu za skidanje sminke, mada mi je ovo primamljivo :-) Prelepa ti je ta plava saksijica/cinijica :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. MIcelarne su stvarno odlicne za skidanje sminke, mada je ovo nekada prakticnije..:) Hvala ti puno, drago mi je da ti se dopada..:)

      Избриши
  4. Meni su se više dopali oni u plavom pakovanju, ovi su mi baš masni bili. :)

    ОдговориИзбриши