Garnier Essentials Eye Make Up Remover

недеља, август 16, 2015 prettyandstylish 10 Comments


Cao drage moje..:)


Izuzetno volim da iznova i iznova isprobavam proizvode za uklanjanje sminke, a ove koji nam Garnier nudi su mi medju favoritima.Vec sam koristila njihovo dvofazno sredstvo, koje je namenjeno takodje uklanjanu sminke sa ociju, no kada sam ga potrosila, na redu je doslo ovo.Ukoliko zelite da saznate nesto vise o ovom proizvodu, nastavite da citate post..:)



Dolazi u pakovanju od 125 ml, i akcenat na ovaj proizvod stavlja upravo taj ekstrakt grozdja, koji se u samom sastavu nalazi.Miris proizvoda je izuzetno blag, samim tim i prijatan, i ne zadrzava se dugo na kozi.Proizvodjac navodi da je ovo sredstvo namenjeno i osobama sa osetljivom okoloocnom zonom, kao i da je isti idealan za uklanjanje vodootporne sminke.


                                                                          ~ Sastav~





Sto se mojih utisaka tice, mogu reci da se ovaj proizvod pokazao kao poprilicno dobar, osim ako izuzmemo jednu stavku, o kojoj cu malo kasnije.Samo sredstvo je veoma blago, ali pritom dovoljno jako da vam ukloni sminku bez preteranog trljnja, i to ga cini pogodnim za osobe sa osetljivom kozom ociju.Da bi ste uklonili potpuno sminku, potrebno je da nanesete malo vise proizvoda, i taj proces ponovite dva puta.Nakon tih koraka, zaista mozete videti da  je ista  potpuno uklonjena.Meni nije izazvao  alergije, ili pak iritacije.Takodje, ja kao neko ko ima suvlju okoloocnu zonu, mogu da vam potvrdim da je nije dodatno isusio.Stoga mislim da je sjajan preparat, kako za osobe sa suvljom, tako i za one cija je okolocna zona normalna ili masnija.



Jedina stvar koja mi se nije dopala, ali koju nisam ni ocekivala da ce raditi, je uklanjanje vodootporne sminke.Malo je proizvoda ovog tipa koji su dovoljno jaki da je uklone, i uglavnom bar ja za to koristim dvofazna sredstva.Ulje u njima potpomaze da se ista bolje razgradi i ukloni.




Ovaj proizvod mozete nabaviti u svim drogerijama, apotekama ili vecim marketima, i cena mu zavisno od mesta varira izmedju 400 ~ 600 dinara.


                                              To bi bilo sve za danas..:)
                             Da li ste probale ovaj proizvod, i kakvo je vase misljenje o njemu?
                      Kako vam se generalno dopadaju Garnier proizvodi za uklanjanje sminke?

                                              Do narednog posta..:) MiMi..:***

10 коментара:

  1. Koristila sam iz ove linije vlazne maramice i super su :) ovaj skidac nisam jer ne menjam moju voljenu Mixa micelarnu ali kada mi dosadi sigurno cu da probam i ovaj proizvod :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam zadovoljna maramicama..:)
      Obavezno baci pogled na ovaj proizvod, kada resis da malo pauziras sa Mixa micelarnom..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  2. Ovaj proizvod sam koristila prije nego što sam kupila micelarnu, bio mi je super...od mirisa do funkcionalnosti :) najbolje od svega je bilo što nisam imala problema ni sa skidanjem šminke s očiju (a imam vrlo osjetljive oči koje me peku od većine takvih sredstava) :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti je ovaj proizvod odgovarao, i da delimo isto misljenje o njemu..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  3. Ovaj nisam koristila, ali koristim micelarnu koja mi je odlicna i zaista uklanja sminku bez problema i ne izaziva mi iritaciju koze. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Njihovu micelarnu mnoge devojke hvala, evo sada cujem i pozitivne utiske sa tvoje strane, tako da obavezno moram da je probam..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  4. Ja sam trenutno na cetvrtoj uzastopnoj bocici ovog malise! Sto se mene tice, odlican je! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ono sto je dobro ne treba menjati, i drago mi je da ti ovaj proizvod odgovara i da mu se iznova vracas..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  5. Ja sam probala od Garniera neko mleko za skidanje šminke na bazi grožđa i bilo mi je super i za lice i za oči :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da znam na koje mislis..:) Drago mi je da ti je odgovaralo..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши