Testiranje Marrakes proizvoda ~ drugi deo

субота, новембар 29, 2014 prettyandstylish 0 Comments

U danasnjem postu donosim vam drugi deo utisaka o Marrakesh proizvodima, i ovaj put su u pitanju proizvodi za stilizovanje kose.Ukoliko se jos uvek niste upoznali sa  Marrakesh kompanijom  mozete to uraditi  ovde.
Ako zelite da saznate koje to preparate za stilizovanje nudi ova kompanija, nastavite da citate.:)


Marokansko ulje za kosu ~Original

Proizvodjac kaze da je ovo potpuno prirodan proizvod, namenjen nezi i stilizovanju kose.Kosu cini vitalnom i svilenkastom, laksom za oblikovanje, daje joj sjaj, stiti od toplote, i ne stvara tezak masan osecaj na  kosi.
U sastavu nema parabena, alkohola i glikola.
marokansko-ulje-za-kosu-original-slika
Dolazi u pakovanju od 60 i  236 ml sa pumpicom, providne je boje,tecne je strukture i prijatnog mirisa.Mala kolicina je dovoljna da kosi pruzi negu, a istovremeno i da je ucini laksom za stilizovanje.Cena pakovanja od 60ml je 2150, dok je ovog veceg 6800 dinara.








Marrakesh Oil LIgt

Proizvodjac navodi da je ovo laganija formula koja je namenjena tankoj, suvoj i tretiranoj kosi.Funkcija ovog proizvoda je ista kao i kod prethodnog.Takodje rec je o potpuno prirodnom proizvodu.
Ulje je prozirno, veoma tecno, i kao i za prethodni proizvod dovoljna vam je mala kolicina.
Dolazi samo u pakovanju od 60 ml i kosta 2150 dinara.

 marokansko-ulje-za-kosu-lajt-original-slika



KaHm tretman za ispravljenje kose

Proizvod koji cini kosu ravnom bez upotrebe prese.Efekat ispravljene kose traje do sledeceg pranja.Idealan proizvod koji kosu cini ravnom bez mnogo truda, a istovremeno je i neguje.U sebi ne sadrzi formaldehide.
tretman-za-ispravljanje-kose-slika
Dolazi u pakovanjima od 60 i 250 ml.Bele je boje, finog mirisa i polutecne strukture.Cena pakovanja od 60 ml je 2150, a od 250ml 6800 dinara.



Moji utisci

Prvi utisci o ovim proizvodima su pozitivni.Pre svega  volim ulja ovakvog tipa, jer obezbede mojoj kosi sve ono sto drugi preparati ne mogu.Uz to dobro je znati da vam pomazu da lakse stilizujete svoju kosu, pa istovremeno dobijete dva proizvoda u jednom.Sto se prva dva ulja tice, svidja mi se to sto pomazu kosi da se lakse osusi, ucine je svilenkastom, a istovremeno ukoliko imate malo suvlje krajeve dodatno ce ih nahraniti.Takodje zbog toga sto su znatno tecnija, nego vecina ovakvih proizvoda ne stvaraju tezak osecaj na kosi.



 Kada je rec o tretmanu za ispravljnje kose radi istu stvar kao i Brazilski tretman ispravljanja kose, mozda cak i bolju.Uz to mnogo vam je lakse do to sami uradite kuci.Iskreno nisam bila potpuno ubedjena da li ce ovaj proizvod uciniti ono sto obecava, pre svega jer sam probala mnogo proizvoda ovakvog tipa, i razocarala se.Ovaj me je svakako odusevio, i verovatno cu nabaviti vece pakovanje.



Ovi proizvodi jesu mozda malo skuplji, ali mislim da je bolje investirati u jedan dobar , koji istovremeno i neguje i stilizuje, umesto u sto proizvoda koji ne rade nista.

Kompletnu ponudu njihovih proizvoda mozete pogledati  ovde.


To bi bilo sve za danas..:)

             Da li koristite ulja za kosu i koja su to.? Da li ste imale prilike da probate neke od ovih proizvoda?

Do sledeceg posta..:)
MiMi..:*





0 коментара: