Maybelline Superstay Better Skin

недеља, јануар 11, 2015 prettyandstylish 6 Comments



* slika sa interneta

Cao drage moje..:)

Ukoliko bar malo pratite reklame, mogle ste da primetite da je pre par meseci Maybelline lansirao  svoj novi puder, pod nazivom  SuperStay Better Skin, za koga tvrdi da ce vam oporaviti kozu za samo tri nedelje.Razlog tome je sto ovaj puder u sebi sadrzi koktel minerala i vitamina, koji uticu na bolji izgled i stanje vase koze.Hmmm. iskreno meni je tesko da verujem da puder moze da utice na to da koza bolje izgleda, iz razloga sto sadrzi svasta u sebi ( sto verovatno kada bi znale, ne bi vise ni pomislile da ga stavimo na lice), i prevashodno sluzi za pokrivanje nesavrsenosti i izjednacavanje tena. Dala sam ovom puderu rok od  tri nedelje, da bi dokazao to sto tvrdi, pa ukoliko vas zanimaju utisci, nastavite da citate..:)




Puder dolazi u staklenoj bocici od 30 ml, sa pumpicom, koju ja licno volim..Moj je u nijansi 020Cameo, koja je inace druga najsvetlija. Ono sto mi se dopada kod ove kolekcije pudera je to sto ima cak 8 nijansi, tako da svako moze da odabere idealnu.




 







* slika sa interneta


Sam puder namenjen je normalnoj kozi, mada bih ja dodala da mogu da ga koriste i osobe sa kombinovanom kozom, koja vise vuce ka masnoj, jer pomalo matira lice.Ukoliko imate suvu kozu, ili normalnu sa pojedinim suvljim delovima, zaobidjite ovaj puder, jer dosta naglasava kriticne delove.Jos jedna dobra stvar u vezi ovog pudera koju treba naglasiti je i to da sadrzi Spf 20, sto je svakako plus.

Kada je u pitanju pokrivna moc, rekla bih da je srednja.Pokrije crvenilo, sitne bubuljice, lepo izjednaci ten, ali ukoliko zelite jacu pokrivnu moc, ovaj puder vam ne bih preporucila.Inace vrlo lako mozete da ga nadogradite, jer se brzo susi, lepo se stapa sa kozom, i daje joj prirodan izgled.Dugotrajnost ovog pudera na mojoj normalnoj kozi, je otprilike nekih 10 sati, sto je po meni sasvim dobro.


 Izgled na kozi


E sad moja koza nije neka koja je sklona nepravilnostima, imam ih jako malo, pa vam ne mogu sa sigurnoscu tvrditi da li joj je nesto ovaj puder pozitivno uradio.Sastojak koji me pomalo nervira u samom proizvodu je parafin, koji definitivno ubija teoriju da ce vam koktel vitamina i minerala iz ovog pudera poboljsati izgled koze. Parifin i vitamini  nikako ne idu zajedno.



Ako izuzmem sporni parafin, ja sam zadovoljna ovim puderom, jer za moju kozu radi ono sto ja od jednog ovakvog proizvoda ocekujem.Opet napominjem da nije za suvu kozu, sto je izmedju ostalog naznaceno i na ambalazi.Svakako da u rangu sa ostalim Maybellin puderima, je tu negde  na sredini, jer smatram da ovaj brend u svojoj ponudi, ima boljih proizvoda ovog tipa.

                                           Da li ste probale ovaj puder, i kakvo je vase misljenje o njemu.?
                                                            
                                                              Do sledeceg posta.:)


                                                                     MiMi..:)

6 коментара:

  1. Nisam ga probala, imam isti tip kože kao i ti, nemam neke specijalne nepravilnosti. Nego, prije par dana sam čitala recenziju jedne kolegice koja kaže da sa ovim puderom umasti odjeću, da jako "opada" sa lica. Vidim da je tebi trajnost do 10 sati, pa sam malo ostala zbunjena

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam takodje procitala taj tekst, i bilo mi je zao sto se devojka mucila sa njim.Medjutim ja ga fiksiram, i tako stoji.Nije mi se preslikao odecu, ili na bilo sta.Opet to sve zavisi od osobe do osobe.
      Hvala na komentaru..☺

      Избриши
  2. Imam dosta suhih dijelova,preskačem :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja imam suvu kožu lica sklonu perutanju i pucanju naročito zimi i ovaj puder mi nikako ne odgovara ,dok mojoj drugarici koja ima masnu kožu je najbolji ikad :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da na suvoj kozi, stvarno izgleda grozno..☺I moja drugarica ima masnu kozu, kupila ga je i odusevila se njime, tako da i ostalim devojkama sa ovim tipom koze, moze odgovarati, iako je na bocici naglaseno da je za normalnu..☺Hvala na komentaru..❤

      Избриши