Shoes must-have

понедељак, мај 12, 2014 prettyandstylish 0 Comments

1.Klasicna crna cipela(salonka)
Bar sto se mene tice najprimenljiviji komad obuce koji uvek mozete kombinovati uz skoro sve autfite .Crna salonka odlicno izgleda sa klasicnom poslovnom garderobom,u komnbinaciji sa boyfrend i ili obicnim farmericama.Izgled mozete upotpuniti sakoom neutralne ili jace boje i na taj nacin postici savrseni izgled.Za vecernje kombinacije je takodje odlicna.
2.Cipela u pastelnoj  boji(bez,svetlo roye,beby plava ,zuta),koja svakako svaki vas izgled moze uciniti lepsim i dati mu poseban pecat.
3.Rimljnke
Jedan od modela cipela koji nas vec nekoliko sezona prati i koji svake godine donosi poneki novi model .Savrsene za one koji i bas ne vole visoke potpetice ,a zele da daju poseban pecat svom izgledu.



4.Metalik potpetice
Model cipela koja se vrlo brzo probila u sam modni vrh bar sto se tice cipela.Bilo da li je to metalik zlatna,srebrna i boja bakra ,ucinice da svaki vas autfit izgleda bozanstveno..


5.Cipele sa animal printom
Animal printovi zaista ne izlaze iz mode.Ali ako ih vi licno ne voite to je u redu jer ne treba pratiti slepo modu po ceni nosenja onoga sto vam se ne dopada,vec po onome u cemu se najbolje osecate.
Ali ako pak zelite da svoj cipelarnik upotpunite cipelama sa ovim printom necete pogresiti jer zaista ih mozete nebrojano mnogo puta uklapati i svakoj kombinaciji dati poseban efekat.

6.Oksfordice
Bilo da li su na potprticu ,ili ravne ja ih obozavam,Ukrasene sa cipkom ,nitnam ,ili klasicne zaista su pun pogodak.
 7.Duboke ili kratke cizme
O njima vam ne trebam puno pricati jer svi vec dobro znate.Idealne su za sve prilike i zaista ih mozete nositi na razne nacine.
8.Baletanke
Par obuce koji definitivno ne izlazi iz mode i koji postoji u svim mogucim bojama i dezenima.Mozete ih kombinovati uz skoro sve.U dnevnim prilikama upotpunit svoj izgled parom baletanki neon boje,a dugacku maxi haljinu za letnje msece kombinujte uz veliki sesir i baletanke po vase4m izboru.
 9.Patike
Nedavno se pojavio model patika koji u sebbi ima platformu.tako da svi oni koji ih do sada i nisu voleli zbog njihovog klasicnog sportskog izgleda sada mogu da odahnu.Ako vam se pak ne svidja ovakav tip patika moyete se odlucti za klasicne.Sportska kuca Nike je izbacila veliki asortiman patika u neon nijansam tako da ce te sigurno naci nesto sto se vama svidja.
 
 Nadam se da vam se svideo ovaj post ,i u komentarima mi napisite o cemu bi voleli da vam sledece pisem.Budite kreativni..:*

0 коментара: