Haul~ Dm, Lily,Sephora, Nyx...

субота, октобар 18, 2014 prettyandstylish 8 Comments






Cao svima..
Danas sam vam pripremila jos jedan haul post, i nadam se da ce vam se dopasti.Inace sam obecala sebi da necu kupovati sminku i kozmetiku jedno vreme, ali posto po tom pitanju imam slab karakter na kraju sam popustila.
Da ne bih duzila dugo sa uvodom, hajde da pocnemo.:)







Batiste sampon za suvo pranje kose

Svima nama dobro poznat sampon za suvo pranje kose.Najbolji na nasem trzistu, i ne znam sta bih drugo rekla, a da to vec ne znate.Ovaj je namenjen svim tipovima kose, prelepo mirise, ne ostavlja beli trag, sve u svemu obozavam ga.Cena ovog sampona je 509 dinara u Dm~u.




Garnier BB krema

Vise volim BB kreme od pudera, i shodno tome vise ih i koristim.Jedna od omiljenih mi je upravo ova.Moja je u nijansi Light, sto je ujedno najsvetlija.Odlicno izjednaci ten, prikrije nesavrsenosti i sadrzi SPF 20.Matira kozu, smanjuje pore, i istice prirodnu blistavost.U sebi ne sadrzi ulja.Cena je oko 750 dinara i sadrzi 40 ml proizvoda.


Aura prajmer za lice

Citala sam dosta postova o njemu, i odlucila da ga kupim.Nisam ga jos uvek koristila, jedva cekam.Cena je 550 dinara.

Avon sprej za fiksiranje sminke

Proizvod koji me je razocarao, jer meni nimalo nije fiksirao sminku.Ne znam zasto.Nadam se da ce mi u buducnosti vise odgovarati, pa da cu promeniti misljenje.




Bioten krema za suvu i osetljivu kozu

Probala sam gel iz iste ove linije, i fantasticno je odgovarao mojoj kozi.Krema je takodje fina, veoma je lagana, i ostavlja fin barsunasti osecaj na kozi.Isprobacu je jos malo, pa ce te cuti opsirnije utiske.Mislim da joj je cena negde oko 450 dinara.

 Zajedno sa njom uzela sam i maramice za skidanje sminke.U poslednje vreme ih redovno koristim i verujte da su odlicne.Dosta su natopljene sredstvom za uklanjanje sminke, ne iritiraju i ne isusuju kozu.Sadrze ekstrat pamuka, tako da im je i miris odlican.U jednom pakovanju ima 20, i kostaju 200 dinara.






Garnier dfofazno sredstvo za uklanjanje sminke sa ociju


Slusala sam dosta toga o ovom proizvodu, pogledala par videa u kojima se pominje, i pozelela sam da ga probam.Mada je Nivea pre par meseci izbacila isti proizvod, tada nekako nisam osetila posebnu zelju da ga isprobam.Za sada koliko sam ga koristila, mogu  vam reci da mi se jako dopada.Fenomenalno uklanja sminku, cak i vodootpornu ( ne pricam napamet testirala sam ga).Iako u sebi sadrzi uljani deo, definitivno ne  ostavlja masni trag na vasim kapcima.Sve u svemu jako dobar proizvod.U dm~u je na popustu i kosta 399dinara.



Loreal Sunkiss jelly


Posto sam pre tri meseca prvi put ofarbala kosu, moj izbor su bili ombre pramenovi.Svidja mi se to sto se kosa ne farba iz temena, vec sami mozete da odredite koliko zelite da vam ombre bude izrazen.Moji pramenovi su bili mozda tri ~ cetiri nijanse svetliji od prirodne boje kose.Posto su poceli da se ispriraju, a ja sam jos uvek zelela da zadrzim svoj ombre probala sam ovaj gel.Super je odradio svoj posao, i zaista sam prezadovoljna rezultatima.Kupila sam ga ponovo, jer ce mi uskoro ponovo trebati. U svakom slucaju, ako zelite pramenove bez koriscenja farbe, ovaj gel je odlicna alternativa.Cena je oko 600 dinara.


Avon nail experts

Rec je o spreju koji omogucava da vam se nokti brzo osuse.Dolazi u pakovanju od 50 ml sa pumpicom.Malo me je razocarao je nisam primetila da osusi nokte brzo kao sto obecava.Uz to ovo je uljani sprej tako da vam vise zamasti nokte nego sto ih osusi.Dobice jos nekoliko sansi, ko zna mozda me iznenadi.Cena je 299 dinara.

Sephora nail patch art i Malena beli lak


Obozavam ovakav tip ukrasa za nokte jer nisu previse napadni, a veoma su efektni.Ovi iz Sephore sadrze cipkani dezen, koji ja licno jako volim.Cena ovih nalepnica je 350 dinara.
Malena krec beli lak u nijansi broj 3  je nesto sto sam pokupila na putu do kase, jer mi je trebao.Jos uvek ga nisam isprobala, ali mi deluje dobro.Cena je 120 dinara u svim Lily drogerijama.


E sad da predjemo malo na sminku.Prilicno sam slaba na NYX proizvode, i uvek ih kupim kada sam u mogucnosti. Smatram da su veoma kvalitetni, sobzirom na cenu za koju se prodaju.Postoji mnogo proizvoda koji dosta kostaju, a zapravo ne vrede nista.Ovaj put sam se opredelila za jedan korektor, i par karmina, jer njih nikada dosta.:)

NYX full coverage concealer ( C01 porcelain)

Vec duze vreme sam u potrazi za korektorom koji ce mi pokriti podocnjake, i sitne  nepravilnosti, a da pritom ne ucini da  da izgledam kao da imam masku na licu.Ovaj sam videla u Alexandar Cosmetics radnji i odlucila da ga isprobam.Za sada koliko sam ga par puta nosila, priznajem da sam jako zadovoljna.Dolazi u pakovanju od 7ml i cena je 850 dinara.



NYX Butter lipstick

 Posto posedujem nekoliko sjajeva za usne iz ove kolekcije, resila sam da probam i karmine.Moji prvi utisci su odlicni.Kremasti su, boja je veoma intezivna i dugo ostaje na usnama.Karmini zaista vredni paznje.Cena jednog je 589 dinara.

Moj izbor je pao na ove tri boje, i zaista mi je bilo tesko da se odlucim, jer su sve predivne.

1.BLS 11 LICORICE REGLISSE~ boja vina.
2.BLS SO3 Snow Cap~ nude nijansa sa roze podtonom.
3.BLS S12 Litle Susie


NYX tecni mat karmini

Zaista ih obozavam.Imaju mat zavrsnicu, jako su postojani i boje su veoma pigmentovane .Jedan od narednih postova posveticu detaljnije ovim slatkisima.Moj izbor su nijanse :( Zurich smlc1)braonkasto ~ roze nijansa, i Sidney (smlc13), prelepa barbi roze boja.

NYX Macaron karmin u nijansi Rose 01

Vec ste imali priliku da na njihovim standovima vidite ove karmine, ispirisane poznatim makaruns kolacicima.Za sve one koji su ljubitelji karmina u nesvakidasnjim nijansama, ovi su pravi izbor.Ja jos uvek nisam dovoljno smela da eksperimentisem sa ovakvim bojama, pa je moj izbor bio ova prelepa pastelno roze boja.


NYX Lipliner Pencil

Meni su olovke za usne neizostavan deo sminkanja, jer mi dosta pomazu posto imam mala usta. Ova jesen je ispirisana tamnim nijansama, poput boje vina, trule visnje i slicno,  tako da bar karmine u ovakvim nijansama kod mene prate i olovke koje su slicne ili iste boje.Ja sam se odlucila za dve i prva je u broju SPL 813( plush red), i druga 808 (Deep purple).Isprobala sam ih, za sada sam zadovoljna.





Meybelline Color Drama Lip pencil

Konacno sam ih nabavila.Bila sam toliko luda za njima, da sam jedva cekala da ih se dokopam.Kod nas ne mogu da se nabave svih  9 nijasi, tako da je moj izbor pao na 6.U svakom slucaju deluju mi super, jedva cekam da ih probam i da sa vama podelim utiske.Cena jedne je 240 dinara.


Balzami za usne ( Sephora, Labello i Beauty made easy)

I poslednji proizvodi su balzami za usne.
Prvi je Kiss Me balzam u boji iz Sephore.Moj je u nijansi 03 Strawberry Fizz.Veoma kremast balzamic, intezivne boje.Boja dosta ostaje na usnama, ali ne i do 14 sati kako je proizvodjac naveo.Cena je 1200 dinara.

Labello lip butter sa mirisom maline je nesto sto se konacno i kod nas pojavilo.Razocarala sam se sto kod nas mozete naci samo dva, ali sta da se radi.U svakom slucaju, lepo neguje usne, dosta se na njima zadrzava, i mirise fenomenalno.Cena je 240 dinara.

I poslednji balzam je nesto nalik Eos balzamu.Nista posebno, kao i svaki balzam za usne.Cena mu je 330 dinara.






I to bi bilo sve.Ovaj post se malo oduzio, ali eto nisam mogla da ga skratim.
Nadam se da ce vam se dopasti.


Sta ste vi to lepo kupile u poslednje vreme?

Do sledeceg posta.:)
MiMi..:*




 

 



8 коментара:

  1. Volela bih da vidim recenziju NYX butter lipstick-a u nijansi Snow Cap :) Jako me zanima kako izgleda na usnama :) Inače, super noviteti i post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U skorije vreme cu napisati recenziju posvecenu ovim karminima..:-) Hvala ti puno..:-)

      Избриши
  2. I mene zanimaju Nyx proizvodi,jedva cekam recenziju.

    ОдговориИзбриши
  3. Sve bih ti to iz korpice maznula da znas. :-)) Sem Labello Lip Buttera od maline, njega imam. Steta sto vam nisu uvezli i ono od vanile i makadamije, bolje njeguje, a i ljepse mirise, barem meni. Mada volim i malinicu, ne mirise sinteticki. Ja sad cekam da kod nas dodju kokos i borovnica, kokos je vec dosao u HR, a nama u BiH dodju otprlike mjesec dana kasnije. :-/
    Jos nam ni te Maybelline olovke/ruzevi nisu stigle.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Xexexe..:-) Da, baksuzi su, uvezli nam samo ova dva..Nadam se da ce uskoro i ostale..Bilo bi dobro da se smiluju i uvezu vam Meybelline olovkice, jer su odlicne..:-) Hvala na komentaru..:-) :-)

      Избриши
  4. Nije se oduzio post,milina je bila citati ga :) Moja kupovina moze da stane u dzep tvojoj kupovini:) Od svega imam samo Garnier BB,a zelja mi je da najzad uzmem neki Nyx ruz i Colordrama olovku(Pink So Chic mi je wow,jel sedefasta?Ako jeste onda otpada). Uzdravlje da koristis ove divote:D Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Kristina:-) Ja inace nikada ne kupujem ovoliko stvari odjednom, nakupim vise, pa napisem post..:-) I ja je obozavam..:-) Olovka je kremasta, ali u sebi nema ni sedefa, simera i slicno..:-) Mozda ti tako deluje, jer boja na ambalazi sedefasta..:-) Hvala ti puno jos jednom..:*

      Избриши