March Favorites

субота, март 28, 2015 prettyandstylish 7 Comments

Cao drage moje..:)

I posto se kraj meseca priblizio, danasnji post je rezervisan za favorite.Ovog meseca na moje veliko iznenadjenje imam vise preparativnih nego dekorativnih proizvoda, sto se nije odavno desilo.Pored standardnih favorita, od sada pa na dalje u ovakvim postovima ce se pojavljivati i proizvodi koji mi se nisu dopali ovog meseca, kao i fashion favoriti.Pa hajde da pocnemo..:)



                                                                   ~ Preparativa~


Prvi preparativni favorit je Vichy Dercos Neogenic sampon.O njemu sam vec pisala, pa pogledajte moje detaljnije misljenje ovde .Ukratko pored toga sto mi kosa od njega manje opada, dopada mi se i sto mnogo dobije na volumenu.Obzirom da je prirodno dosta tanka i bez volumena, to mi je od velikog znacaja.


Naredni favoriti su Dermix makeup remover i Dermix face lotion.Takodje su dobili svoju recenziju, koju mozete pogledati na ovom linku. Dva odlicna proizvoda koji rade sve ono sto tvrde, bar meni nisu izazvali nikakve nezeljene reakcije, i ukoliko imate prilike obavezno isprobajte.


Lilly and spice losioni su nesto najsladje sto sam ovog meseca koristila.Malo vise sam volela ovaj sa vanilom i makarunsima, koji sam skoro i potrosila.Preslatko pakovanje, bozanstven miris i veoma dobra hidratacija, su zaista nesto sto krasi ove losione.Vise o njima ovde.:)


Medju favoritima nasla se i Logona vitaminska krema sa ekstraktom lipe. Najvise odgovara normalnoj kozi, lagane je teksture, brzo se upija, pruza itekako dobru hidrataciju. Mislim da ce biti odlicna za toplije dane koji slede, jer nije nimalo teska na kozi.Mozda jeste malo skuplja, ali mislim da vredi svakog dinara.Ukoliko zelite da se informisete vise o njoj, to mozete uraditi ovde.


I poslednji preparativni favorit je Avon foot works sa makadamia uljem.Definitivno najbolja krema za stopala koju sam probala.Prvo mirise bozanstveno, a efekat koji pruza vasim stopalima, je nesto sto me je pozitivno iznenadilo.Ja imam problem sa suvim stopalima u toku zimskog perioda, i ova krema me je spasila.Najvise volim da uklonim svu tu mrtvu kozu, namazem debeli sloj ove kreme, i ostavim je da deluje do narednog jutra.Nakon toga, stopala su vam preporodjena.Tako da obavezno probajte.



                                                            ~  Dekorativa~


Prvi favorit u ovoj grupi je Maybelline color tattoo senka u nijansi 35~  On and on Bronze.
Koristila sam je skoro svakog dana, i malo je reci da je obozavam.Savrsena pigmentacija, brzo se susi i traje celi dan.Dobra je kada imate 5 minuta da se nasminkate, i uz to je odlicna baza za ostale senke.


Ovog meseca imam i dve mazalice za usne i veoma cudno obe su iz Nyx..:)) Prva je ovaj Nyx Butter gloss u nijansi Eclair.Vec sam vam par puta spominjala da mrzim sjajeve, medjutim ovo je potpuno drugacije.Ima pigmentaciju kao tecni karmin, nije lepljiv i prijatan je na usnama.Uz to mirise na karamele, tako da mu je nemoguce odoleti. Druga mazalica je Nyx soft matte  tecni ruz za usne u nijansi Zurich.Ovaj karmin je vec bio u mojim favoritima, ali i ovog meseca sam ga jako volela.Vise o njemu, kao i o ostalim nijansama mozete citati ovde.


I imam jedan lak za nokte, a rec je o Aura Lovely Nude.Ovog meseca sam posebno volela nude lakove, ali ovaj najvise.Pigmentacija mu je na visokom nivou, brzo se susi i traje oko 5 dana.



                                            ~Proizvodi koji su me razocarali~


Prva stvar je Essence cetkica za rumenilo i puder u prahu.Dizajn je presladak, poprilicno lepo nanosi i blenda proizvod, medjutim velika mana je ta sto se sa svakim pranjem sve vise ocupa.Ja cetkice perem nakon svake upotrebe, i sve do sada su bile otporne, ali to nije slucaj i sa ovom.Cak se i suva raspada.Zaista los kvalitet, i nemojte bacati pare na nju, samo zbog lepog izgleda.Inace ja imam par Essence cetkica, koje su zaista kvalitetne, i izgledaju kao da ih nisam ni koristila.


Drugi proizvod je nesto najgore sto sam stavila na svoje lice, a rec je o Avon spreju za fiksiranje sminke.
Nije mi poznat razlog zasto sam kupila bilo sta ovog tipa,  jer mi i obicna termalna voda radi odlicnu stvar.
Ali izgleda da prvo treba da se naucim iz svoje greske, da bih nesto shvatila. Jednom sam nanela ovaj proizvod, izasla iz kuce, racunajuci da ne moram sto puta da proveravam sminku, jer obicno stoji celi dan. Kada sam usla u jednu parfimeriju, slucajno sam pogledala svoje lice, i imala sta i da vidim.Puder mi je bukvalno popucao na licu, maskara takodje, da sam istog trenutka pozelela da propadnem u zemlju. Pri samoj pomisli kako sam izgledala drugim ljudima, bilo mi je lose. Nakon tog nesrecnog dogadjaja, jos jednom sam nanela ovaj proizvod, i srecom bila sam kuci.Desila se ista stvar.Tako da meni ovo nije odgovaralo, i nakon ovog posta, leti u smece.



                                                ~ Fashion favorites ~




Prvi je ovaj dzemper iz C&A, koga sam kupila na letovanju prosle godine.Ovo je oversize model, sto ja jako volim zbog udobnosti.Super je za  period kada nije ni hladno, a ni pretoplo, i posto mrzim jakne, on mi je uvek zamena.

I druga stvar su ove ankle boots by Bershka.Stvarno sam dugo cekala da dodju kod nas, i kada sam videla da ih imaju na sajtu, bila sam presrecna.Svidja mi se model, izuzetno je dobar za kombinovanje, i pritom su preudobne.I zaista sam svaki lep dan ovog meseca iskoristila kako bi ih nosila.



                       I to bi bilo sve za danas.:)Nadam se da vas nisam mnogo udavila..:)

                                            Da li imamo zajednickih favorita? 
                                                 Ocekujem vase komentare..:)

                                                Do narednog druzenja..:)
 
                                                         Mimi..:*

7 коментара:

  1. NYX tecni ruzevi su odlicni, postoji veliki izbor nijansi, imaju savrsenu pigmentaciju i obozavam ih. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Sviđa mi se odabir, imamo zajedniče favorite Dermx i Logona kremu a Lilly and spice čeznem da probam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista odlicni proizvodi..:) Nadam se da ces ih uskoro isprobati, i da ces nam javiti svoje utiske..:))Hvala ti na komentaru..☺

      Избриши
  3. Dzemper je predivan, kao i cizmice! :) Boja laka mi se takodje jako svidja, ja mislim da imam samo jedan nude i skroz slabo koristim. Hvala na preporuci za kremu za stopala, ja sam zadovoljna onom koju trenutno koristim, ali moja nema bas neki miris, ustvari mislim da ne mirise uopste, mada odradi posao sto je najbitnije. Ali da ako budem htela da menjam, ne moram mnogo istrazivati oko kreme. ;) Ja imam jedan Nyx sjaj, samo jednom sam ga stavila i nesto nisam bila zadovoljna, ali mozda ne bi bilo lose da mu pruzim jos jednu priliku. :)

    Pozdrav

    A Mug of Cocoa

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopadaju..:) Nema na cemu, nadam se dace ti odgovarati kada je probas..Lepo neguje, i miris je fenomenalan..:)Pa ima proizvoda koji te na prvi utisak razocaraju, a posle budu super..Tako da mislim da treba da mu pruzis jos jednu priliku..:))
      Hvala ti puno na komentaru..:**

      Избриши
  4. Ova je žena pomogla toliko puno ljudi kreditima pa je moram objaviti o njoj ako ste zainteresirani za preokretanje vašeg slučaja, kontaktirajte je na e-mail: florenceloans1@gmail.com i whatsapp +17602275869 ''

    ОдговориИзбриши