Essence Lash Princess volume mascara

недеља, април 05, 2015 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

Post o ovoj maskari vam pripremam vec duze vreme, i evo konacno je tu.Danas zelim da sa vama podelim utiske o Essence Lash Princess maskari, o kojoj sam cula dosta pozitivnih i negativnih komentara, no ipak sam zelela da je kupim i pruzim joj sansu.Ukoliko zelite da saznate moje utiske o njoj, nastavite da citate tekst do kraja.:)




Slozicete se sa mnom da je pakovanje ove maskare zaista preslatko, zenstveno i neodoljivo.Dizajn zenskog korseta, i sam oblik ambalaze su me zaista najvise privukli.Pored toga, dno pakovanje je jako stabilno, tako da vam ova maskara moze biti  i lepa dekoracija na vasem makeup stocicu.Cetkica ove maskare je blago ispupcena, i nije silikonska.Takodje zbog neke standardne velicine, veoma je prakticna.




Ja nisam imala velika ocekivanja od ove maskare, jer jednostavno sa Essence brendom se nikada ne zna.Godinama koristim Maybelline maskare, i po meni su jedne od najboljih, ne samo u svom cenovnom rangu, vec i sto se tice onih skupljih.


Vec nakon prve upotrebe me je veoma iznenadila sposobnost ove maskare.Jedan sloj vam stvarno da i vise nego dobar efekat na trepavicama.Naravno sa svakim narednim slojem je sve bolje.Zelim da napomenem da je ova maskara jos bolja kada se malo osusi.Dok je sveza, ume da slepi trepavice, ali ne nesto drasticno.Ja najvise koristim udubljenu stranu cetkice, jer ona lepo rasceslja trepavice, i da im na duzini.Ispupceni deo im dosta da na gustini, ali cesto ukoliko ne skinete visak proizvoda, ume da ih slepi.


Kod nje mi se dopada i sama pigmentacija, zaista je intenzivno crna.Takodje je dobra stvar i to sto se ne kruni, i na ocima moze da izdrzi ceo dan.Nije vodootporna, ali se malo teze skida micelarnom vodom ili maramicama.Najbolje se moze ukloniti koriscenjem nekog uljanog sredstva.

                                         ~ Izged  na ocima~

                                              Jedan sloj..:)

Kao sto sam i na pocetku posta rekla, stvarno me je iznenadio kvalitet ove maskare.Nisam imala preteranih ocekivanja, pa je to razlog zasto je tako.Svakako vam je preporucujem.Mislim da za 450 dinara, ne mozete dobiti bolju maskaru od ove.



                    Kako vam se dopada ova maskara? Da li ste je probale?
                                            Do sledeceg posta:)
                                                   Mimi..:)


4 коментара:

  1. Svi pričaju o ovoj maskari, neko je oduševljen, a neko i ne baš. Ja imam želju da je probam. Pakovanje je baš slatko, a meni se posebno dopada ova tvoja krunica na fotkama. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se, ali dok ne probas ne mozes da znas..Drago mi je da ti se dopada, morala sam da je pozajmim od svoje Barbie lutke..:) :D
      Hvala ti na komentaru..😊

      Избриши
  2. Dopada mi se kako tebi stoji, mada nekima je uzasna hmm, misljenja su podeljena. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno..:) I ja sam to primetila, neki je toliko negativisu, da nisam bila sigurna da li je rec o istom proizvodu.Ali eto, ukusi su razliciti..:)
      Hvala ti na komentaru..:))

      Избриши