Preporuka meseca: Weleda dnevna krema od irisa

петак, јул 31, 2015 prettyandstylish 8 Comments

                      Cao drage moje



,, U harmoniji sa covekom i prirodom '' , je moto koji se od 1921 godine vezuje za Weleda brend.Ukoliko jos uvek niste imale prilike da se upoznate sa ovim brendom, mada verujem da je svaka od vas imala prilike da oseti cari njihovih proizvoda, evo par recenica za pocetak.



Weleda je nemacki brend prirodne kozmetike, koja za izradu svojih proizvoda  koristi iskljucivo biljke koje se organski uzgajaju.Svima nama je jasno koliko je moc prirode zapravo velika, i koliko je njena vrednost neprocnjiva.Koristeci se kombinacijom bilja, biljnih ulja i mirisnih proizvoda, krajnji rezultat je izuzetno kvalitetan i delotvoran proizvod.


                    

Iskreno govoreci, veoma mi je drago sto se prirodna kozmetika sve vise proizvodi, i sto svakim danom privlaci sve vise ljudi na  kupovinu iste.Da, jeste da su cene  dosta iznad cena prosecne kozmetike, ali krajnji rezultat je neuporediv, stoga nikada ne zalim kada izdvojim novac za ovakav proizvod.


                   

O Weleda kozmetici sam dosta slusala i citala, uglavnom nisam naletela na osobu koja je imala zamerke na njen kvalitet.Iz tog razloga  sam odlucila da isprobam par proizvoda, a prvi o kome vam ujedno danas i pisem je Dnevna krema od irisa, namenjena nezi suve koze.

Dolazi u tubici od 30 ml, polutecne je strukture i prijatnog mirisa koji se ne zadrzava na kozi.Aktivni sastojci ove kreme su: ulje jojobe, hamamelis, shea butter i iris.


                     

Tokom letnjeg perioda koza ume da mi bude poprilicno suva, narocito u okoloocnoj regiji, pa mi je ova krema dosla kao idealno resenje za ovaj period.Kod krema koje su namenjene nezi suve koze, glavni problem je sto znaju da budu poprilicno masne, a to u kombinaciji sa toplim vremenom ume da bude pravi haos, koji za posledicu ima nastanak bubuljica i zacepljenje pora.


                  

Sto se ove kreme tice to nije bio slucaj.Nije masna, ali se savrseno prilagodjava potrebama suve koze.Ista je brzo upija, bez tragova masnog filma na licu.Vec nakon prve upotrebe mozete da primetite da vam je koza dosta meksa , i taj osecaj ce se zadrzati do sledeceg nanosenja kreme.Posto vam je mala kolicina proizvoda dovoljna za celo lice, jedna tubica ce vam potrajati.

Mane ove kreme za sada nisam uocila, iako je aktivno koristim skoro mesec dana.Nisam primetila pojavu novih nesavrsenosti, kao ni alergijskih reakcija.


                                                            ~ Sastav~




Ukoliko volite prirodnu kozmetiku, predlazem vam da prosetate do Weleda polica, i pronadjete proizvod koji ce odgovarati vasem tipu koze.Cena ove kreme je 1400 dinara, i mozete je naci u Dm drogerijama, kao i na svim mestima  koja se bave prodajom proizvoda ovog brenda.


                                    Da li ste ljubiteljke prirodne kozmetike?
               Da li ste probale ovu kremu, ili neki drugi proizvod ovog brenda, i sta mislite o njima?
                                       Do narednog posta..:) MiMi..:***

8 коментара:

  1. Zvuči odlično. Nisam ooogorman ljubitelj Weleda kozmetike, ali moja mama i sestra jesu tako da ću im preporučiti. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Zvuči primamljivo. :) Imaš li još neku kremu za suvu kožu da mi preporučiš?

    p.s. sve u redu sa slikama? Osim u poslednjem postu, ne mogu da ih vidim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nivea je skoro izbacila dve kreme namenjene nezi suve koze..:)Probala sam testere i dopadaju mi se, jer nisu teske i masne, a pritom fino neguju..:)Pa mozes njih da pogledas..:)
      ne znam sta se desava, i ja imam taj problem..:(

      Избриши
    2. Ne znam preko čega ubacuješ, ali ako ubacuješ preko Flickr-a i još nekih sajtova, ako ih obrišeš, onda se neće videti gde god da si ih postavila. Možda je to. :)
      Hvala ti. :)

      Избриши
    3. Pa verovatno je do toga..:)
      Hvala tebi na pomoci..:)

      Избриши