Logona vitaminska krema sa ekstraktom lipe

субота, децембар 06, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje..:-)

Za pocetak ovog vikenda pripremila sam vam recenziju jedne kremice, koju sam na testiranje dobila od Logona kompanije.Posto nisam mogla da prisustvujem jednoj od njihovih prezentacija, bili su dovoljno ljubazni da mi posalju jedan full size proizvod i gomilu testera.Ukoliko zelite da cujete moje utiske o ovom proizvodu, nastavite da citate..:-)


Logona kompanija

Priča o Logoni usko je povezana sa rastom nemačkog tržišta prorodnih proizvoda na kome danas predstavlja jednog od vodećih proizvođača prirodnih kozmetičkih proizvoda.
Tokom sedamdesetih talas ekološke svesti i aktivizma zapljusnuo je Evropu i doveo do stvaranja mnogih alternativnih kompanija i političkih grupacija. Organska poljoprivreda i ekološka odgovornost postali su temelji ovog pokreta. 1975. godine grupa prijatelja iz Hanovera, Nemačka, otvara radnju za prodaju tada samo nekoliko dostupnih prirodnih proizvoda koji su odgovarali zahtevima zelene alternative. Da bi proširili svoj asortiman počeli su da uvoze prirodne proizvode i da ih distribuiraju i drugim radnjama. 1977. su se okušali u proizvodnji jednostavnih proizvoda za negu tela – i tako je rođena ideja o LOGONI. Danas preko 200 proizvoda prirodne kozmetike nosi znak Logona.



Proizvodjac za ovu kremu kaze da je lagana kombinacija organskih ulja badema,  masline, jojobe i si butera sa ekstraktom aloje i lipe.Takodje tvrdi da vitamin E povecava otpornost koze na ostecenja koja nastaju  delovanjem  slobodnih radikala i usporavaju  staranje koze.Namenjena svim tipovima koze.



Krema dolazi u tubici od 40 ml, polutecne je strukture i bele boje.


Sastav:
 

Krema u sastavu sadrzi Alkohol, pa ukoliko izbegavate ovaj sastojak u kremam imajte to u vidu.Iako moja koza zimi ume da bude pomalo suva, ova krema je nije dodatno isusila, kao sto bi to uradile druge kreme koje u sebi imaju alkohola.

Ostali sastojci:

 
Moje misljenje

Moram da priznam da prvi put koristim kremu koja u sebi sadrzi ekstrat lipe, jer je po meni nesvakidasnja stvar.Sto se celokupnih utisaka tice, mogu reci da su uglavnom pozitivni.Sama hidratantnost kreme je na zavidnom nivou, nije teska na kozi i bar meni nije izazvala nikakve nezeljene reakcije poput crvenila i iritacije.Na kozu je treba nanositi utapkavanjem i u tankom sloju, jer ukoliko pocnete da je razmazujete to ce potrajati, posto je koza sporije upija.Iz kompanije Logona tvrde da krema pruza 24 h hidratacije, i sa tim se ne bih potpuno slozila.Pruza hidrataciju nekih 12 do 16 sati, i ukoliko je nanesete uvece pre odlaska u krevet koza ce vam ujutru biti meka i barsunasta.Jos jedna cinjenica sa kojom se ne bih slozila je to da je namenjena svim tipovima koze.Mislim da bi odgovarala normalnoj, kombinovanoj i masnoj kozi, jer pomalo matira lice, i napravi super podlogu za sminku, ali suvoj kozi je ne bih preporucila jer nije nimalo masna, i jednostavno nije nesto sto bi odgovaralo osobama sa takvim tipom koze.
 Uglavnom i sa tih par zamerki ja sam zadovoljna ovim proizvodom, i nastavicu da ga koristim.


Na sajtu Logona kompanije , mozete pogledati celokupnu ponudu njihovih proizvoda, i izbor je zaista veliki.Takodje pored preparative, moze te naci i dekorativnu kozmetiku.

To bi bilo sve za danas..:-)

Da li ste probale ovu kremicu, ili mozda neki drugi proizvod iz Logona asortimana.?
Do sledeg posta..:-)
Mimi..:*

*pr uzorak.
Iako sam proizvod dobila na testiranje, to nije uticalo na moje misljenje.

0 коментара: