Avon korektori u boji

Š½ŠµŠ“ŠµŃ™Š°, Š“ŠµŃ†ŠµŠ¼Š±Š°Ń€ 07, 2014 prettyandstylish 6 Comments

Za danas sam  vam pripremila recenziju jos jednog korektora, a u pitanju je tocak sa cetiri nijanse korektora u boji, koji su kako Avon navodi namenjeni i profesionalnim sminkerima, i daju blistave rezultate.Ukoliko vas zanima nesto vise o njima nastavite da citate..:-)


Korektori u boji su nesto sto se u poslednje vreme dosta provlaci u svetu make up  i nesto sto nam dosta pomaze pri prikrivanju depigmentacije, crvenila, i svih onih nesavrsenosti koje obican korektor ne moze da sakrije u potpunosti.Prvo su mi bili pomalo cudni, ali sada ih dosta koristim i stvarno su super otkrice.



Kada govorimo o ovima iz Avona privuklo me je to sto u sebi sadrzi cetiri boje ( roze, zutu, boju breskve i boju koze ), pa u jednom pakovanju dobijete sve.Takodje nevezano za ovaj set korektora, cesto se mozete susresti i sa ljubicastim, zelenim i plavim korektorom koji po meni rade isti posao.
U pakovanju od 4 grama dolazi i cetkica koja nije losa, ali je previse mala, i nije najprakticnija, bar za mene koja volim duge cetke.

Sam kvalitet korektora je jako dobar, i veoma lepo pokrivaju.Ja roze i zuti koristim za podocnjake, crvenila i slicne nepravilnosti.Ukoliko imate neku aktivnu upaljenu bubuljicu sa nekim od ove dve boje ce te dosta zamaskirati istu,a sa slojem uobicajnog korektora preko potpuno ce vizuelno  nestati.


Kada su ova boja koze i breskve u pitanju, meni su super pri konturiranju. Nijansa koja podseca na boju breskve nije previse tamna te samim tim ukoliko se odlucite da je koristite za konturisanje  necete izgledati previse dramaticno.Svetliju nijansu pored uobicajne upotrebe mozete koristiti i za prosvetljivsnje trouglastog dela ispod ociju.

Ovi korektori su veoma kremasti, te ukoliko imati suvu  kozu nece je isusiti.Sa druge strane nece se uvuci u sitne borice i linije i time ih dodatno naglasiti..



Jedina moja zamerka je to sto su  korektori  pre upotrebe dosta cvrsti,  pa toplinom svojih prstiju morate malo da ga opustite kako bi se lakse nanosio.

Sve u svemu jedan od boljih roizvoda iz Avona, i svakako ce vam potrajati.

Ne znam koliko se na slikama mogu lepo videti nijanse, jer ih je blic dosta isprao, ali nemojte mi zameriti dnevno svetlo je poprilicno lose.


To bi bilo sve..:-)

Da li ste probale ove korektore i kakvi su vasi utisci.?Da li koristite korektore u boji..?
                                           Do sledeceg posta..;)
Mimi..;* 

6 ŠŗŠ¾Š¼ŠµŠ½Ń‚Š°Ń€Š°:

  1. Ispocetka sam cak malo i bila u "strahu" od korektora u boji, kako ih pravilno nanijeti da sto bolje sluze svojoj svrsi. Nisam probala Avonove, a i volim vise kremastije proizvode. Koristila sam do nedavno Artdeco zeleni korektor.

    ŠžŠ“Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ˜Š·Š±Ń€ŠøшŠø
  2. Pa jesu malo nezgodni za upotrebu, ali uglavnom svi oni rade istu stvar, bar je tako u mom slucaju..:-) Nisam probala taj Arteco mada bih volela, jer sam veliki fan korektora..:-) Kako si ti zadovoljna njime.?
    Hvala na komentaru..:-)

    ŠžŠ“Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ˜Š·Š±Ń€ŠøшŠø
  3. Da se prijavim kao joÅ” neko ko voli ove korektore :) Često koristim i baÅ” sam zadovoljna. Nemam problem s podočnjacima, tako da za moje "normalne" podočnjake odlično služe :D

    ŠžŠ“Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ˜Š·Š±Ń€ŠøшŠø
  4. ŠŠ½Š¾Š½ŠøŠ¼Š°Š½7. Š“ŠµŃ†ŠµŠ¼Š±Š°Ń€ 2014. 12:22

    Imam ovu paletu,kupila sam je posle recenzije koju je napisala Zipa:) Meni je ok,jeste da ima malo cimanja ali fino se radi s njom.Lila nijansu koristim za podocnjake,zutu za crvenilo,a ostale dve po potrebi rotiram,uz korektor u stiku.Lepa recenzija:) Kristina

    ŠžŠ“Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ˜Š·Š±Ń€ŠøшŠø