Balea univerzalna krema~ 50" s forever

петак, фебруар 20, 2015 prettyandstylish 6 Comments



Cao drage moje..:)
Ne znam za vas, ali u vecini slucajeva nekom proizvodu me privuce izgled njegove ambalaze.Tako je bilo i sa ovom Balea univerzalnom kremom, cije je pakovanje glavni krivac sto sam je kupila.Ali zaista, retko ko bi odoleo ovoj lepoti.Koristila sam je dosta puta od kada sam je kupila, i danas zelim da sa vama podelim svoje utiske, pa ukoliko vas zanimaju, nastavite da citate.:)



Dolazi u metalnom retro pakovanju( kombinacija bebi roze i bebi plave boje), koje u sebi sadrzi 30 ml proizvoda.Pored ove postoji i jos jedna, ali kako nisam uspela da je pronadjem, za sada vam pisem o ovoj.Cula sam da ce se uskoro u kolekciji naci jos dve nove. 50^ s forever , kako i glasi ime ove kreme, je namenjena nezi lica i tela.Tekstura sama kreme je veoma lagana.Miris je nesto sto najvise volim kod nje.Veoma fina i nezna aroma tresnje.



Kada sam je nabavila, bila sam sigurna da je necu koristiti na licu, iz razloga sto mi je jedna njihova univerzalna krema, napravila uzas na kozi.Medjutim jednom sam je slucajno nanela na lice, i bila sam prijatno iznenadjena time da mi nije izazvala nikakve nezeljene posledice.Smatram da je moju normalnu kozu, prilicno dobro nahranila.Kao dnevna krema mi je potpuno u redu.Ali ukoliko imate problematicnu, ili suvu kozu, ne bih vam preporucila da je koristite, jer ipak je rec o univerzalnoj kremi i nisam sigurna kako bi prijala vasem licu.Ja je takodje koristim za ruke i zanoktice, i tu radi odlican posao.Koza je brzo upije, i ne ostavlja lepljiv osecaj na rukama.Za negu tela je ne koristim, jer je premala, i brzo bi se potrosila.


                                                        ~ Sastav~




                                                 ~ Izgled kreme~


Sve u svemu, ne mogu da kazem da je losa, jer nije.To pakovanje je nesto sto me je privuklo njoj, a posto je metalno, svakako ce mi koristiti i kada je potrosim.Zelim da isprobam i ostale, cisto da bih uporedila, jer mislim da za 120 dinara, svakako dobijate proizvod koji mozete iskoristiti.



                   Da li ste probale ovu kremicu, ili onu drugu, i kakvi su vasi utisci.?
                                Do sledeceg posta..:)
                                 MiMi..:*

6 коментара:

  1. I ja sam je pozelela samo zbog pakovanja, jer krema za ruke i telo imam previse, na licu ne volim da eksperimentisem.. Posto nemam DM u svom gradu,drugarica mi je kupila u Beogradu jednu ali jos nije dosla do mene, cekam je vise od mesec dana, dok ja dodjem do svoje, izaci ce i nove :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pakovanje je predivno, i verovatno je zbog toga svi kupuju..☺I bolje da ne eksperimentises, sto je sigurno, sigurno je..☺Nadam se da ce uskoro doci do tebe i da ces imati priliku da je isprobas..☺
      Hvala ti na komentaru..❤

      Избриши
  2. Juce sam je kupila, jednom stavila, za sada mi se cini ok, ali ja nisam pristalica tih mirisljavih krema za lice, nekako mi je pantenol i dalje favorit broj jedan. :) Pakovanje je i mene privuklo i oznaka da mirise na tresnju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pantenol je neosporno najbolja krema, i definitivno ga nista ne moze zameniti..☺Ali kao sto ti kazes, definitivno pakovanje i miris privuku svakoga da je kupi..☺☺
      Hvala na komentaru..☺

      Избриши
  3. I ja sam juce pripremila recenziju za ovu kremicu, i mene je privuklo pakovanje i miris :) Isto je koristim za lice i ok mi je, normalna mi je koza, nije puno osjetljiva pa mi kremica odgovara :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To nas je izgleda i sve privuklo..☺Tesko je odoleti..☺ Isti slucaj..☺
      Hvala na komentaru..☺

      Избриши