Zaful new in #11

четвртак, јун 15, 2017 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da vam predstavim novitete sa sajta Zaful. .
Jos jedna jako uspesna saradnja, proizvodi su stigli za manje od deset dana, i ovoga puta nisam imala problema sa carinom. Takodje, sajt Zaful  vam nudi mogucnost ustede pri kupovini uz koriscenje koda ZafulChen. Uz to , povodom godisnjice, Zaful organizuje blog darivanje, a kako svi volimo darivanja , onda je pravo vreme da pogledate ovaj link, i saznate vise detalja.

 Zaful vintage bikini Summer 2017 Promotion

Sto se tice stvarcica koje sam narucila, pocecu od ovog crnog teksas sorca, koji deluje jako pristojno, ima pocepane delove, sto  licno jako preferiram, i bice odlican za leto.


Zatim je tu ova divna letnja haljina  do kolena, ciji je meterijal nalik kosulji, no jako je prijatna, a jedini problem koji imam sa njom je velicina, tacnije mere na sajtu su opet pogresne, te mi je u struku dosta veca. Svakako planiram da je suzim i nosim.


I za kraj imam ovu preslatku kosuljicu, koja se moze vezati  sa prednje ili zadnje strane. Jako je prijatnog materijala, udobna, odlicna za svaki dan, i mozete je kombinovati uz dosta stvari.




I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Kako vam se cine noviteti?

Da li ste kupovale na ovom sajtu, i kakava su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)
MiMI..:)

4 коментара:

  1. Haljinica je preslatka, a sorc i kosuljica se bas lepo uklapaju samo jos neke dobre sandalice :)

    ОдговориИзбриши
  2. Haljina je prelepa. :) <3 zao mi je sto je pogresna velicina :/ bas bezveze :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se da jeste malo bezveze, ali tako je kada kupujete na slepo. Svakako uspela sam da je sredim , i sada je super..:) :*

      Избриши