MAKEUP AND BEAUTY GUIDE FOR THIS AUTUMN

субота, август 23, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Mada nam je tesko da to priznamo ,ovo leto se polako blizi kraju.Premda ga nismo ni imali ove godine.Iako jesen dolazi to ne znaci da treba da se zapustimo.Veoma je bitno da sacuvamo lepotu i tokom jesenjih dana.Koje su to aktuelne tehnike sminkanja ,i kojih beauty stvari treba da se pridrzavate ,saznajte u nastavku teksta.:)


1.ZELENI CAJ CUVA BOJU

Neminovno je da ce nasa boja izbledeti..Ali ako ne mozemo skorz da je sacuvamo ,mozemo bar da usporimo taj  proces .Zeleni caj je jeftina ,ali opet veoma dobra alternativa u procesu ocuvanja bronzanog tena.


2.PILING
Jesen je idealno vreme  da uradite detaljni piling lica i tela.Kao mesec izbora odlucite se za oktobar  jer je tada koza dosta oporavljena od suncevih zraka.Piling je veoma vazan ,jer oslobadjate kozu od mrtvih celija ,i omogucavate joj da dise.


3.FRIZURA ZA KISNE DANE

O da ,vrlo dobro znam koliko je tesko odrzavati urednu frizuru tokom jesenjih kisnih dana.Bar je meni to bilo dosta tesko.Ako je ispravim ,uvije se za sekund boravka van kuce,a lokne se jednostavno raspadnu.
Najbolje lokne mozete postici ,ako kosu preko noci uvezete u pundju.Ujutru dobijate lepo definisane lokne koje ucvrstite sa malo gela.
Idealna jesenja frizura je pundja ,za koju vam je potrebno par sekundi.Brzo i lako..


4.DOBRA HIDRATANTNA KREMA PROTIV SUVE KOZE

Tokom hladnih  dana koza je sklona susenju i pucanju.Nikada ne zaboravite da nanesete kremu na lice ,koja ce nahraniti vasu kozu.Neka vam krema za ruke takodje uvek bude pri ruci.



5.KARMINI i LAKOVI  U TAMNIM NIJANSAMA

Ove sezone ce dosta aktuelni biti karmini i lako vi tamnih nijansi ,poput burgun boje ,tamno crvene i narandzaste.Ako zelite da zacinite svoj svakodnevni make up look ili da vam nokti budu obojeni ovim jesenjim bojama ,nikako ne preskacite ove boje.


6.BELI KREON U UNUTRASNJOST OKA

Beli kreon sam po sebi daje otvorenost oku ,i cini pogled vizuelno svezim.Ako zelite da izbegnete umoran izgled,ovo je pravo resenje.


7.ZADIMLJEN POGLED
Trend koji vec narednih sezona belezi jesen jeste zadimljeni pogled ~smokey eyes.Jesen je doba godine kada je dozvoljena malo jaca sminka,pa je ovaj stil sminkanja idealan.Sto se tice ajlejnera ,i njegovog  nacina nanosenja,mozete eksperimentisati.Koriscenje ajlajnera boje vasih ociju bice odlican izbor.


8.OBRVE

Ove sezone u zizi javnosti nasle su se obrve.Sto vece ,sto cupavije.Tako da ako ste ljubitelj gustih obrva ,ovo je pravo vreme da ih pokazete.Da bi ih malo istakle mozete koristiti gel ili olovku sa kojom ce te ih malo naglasiti..:)




sve slike su preuzete sa internet


To je sve sto bih izdvojila za predstojecu jesen.Nisam isla redom ,ali nadam se da vam to nece biti problem.Nadam se da ce vam se svideti.Do sledeceg posta.:)


MiMi..:) :*

2 коментара:

  1. O tamnim ruzevima i lakovima za jesen sam bas danas pricala :) definitivno jedan od omiljenih nijansi za jesen mi je bordo ili neki u boji prljave sljive.

    ОдговориИзбриши
  2. :) Meni je definitivno bordo najomiljenija za jesen,kad god vidim tu boju laka ,uvek me asocira na to godisnje doba.:)
    Hvala na komentaru..:)

    ОдговориИзбриши