Empties ~4~

понедељак, септембар 21, 2015 prettyandstylish 18 Comments




Cao drage moje..:)

Jako sam zavolela pisanje ovih postova, jer mi zaista pomazu da mnoge proizvode brze potrosim, i samim tim dobijam priliku da isprobam nesto sto je novo.Smanjujem zalihe onih koji su polupotroseni i to mi se jako dopada.Ukoliko vas zanimaju moji utisci o ovim proizvodima, nastavite da citate tekst..:)



Krenucu od proizvoda za kosu, i prvi na redu je Fitoval sampon, koji je namenjen ostecenoj, ispucaloj i kosi sklonoj opadanju.Ovo mi je ne znam koja bocica, i primetila sam da mi je ovaj sampon u kombinaciji sa kapsulama dosta pomogao, i da imam manje problema sa opadanjem.Ne znam da bi samostalnim koriscenjem dao isti efekat, no mislim da nemate sta da izgubite ukoliko probate.


                   



Zatim je tu i Balea sampon namenjen postizanju volumena. Iskreno, ja sam primetila da zaista radi ono sto obecava, i nakon prvog koriscenja kosa mi je  dosta bujnije izgleda.Takodje, efekat traje do narednog pranja, tako da sve preporuke za ovaj proizvod.


                 

 I poslednji proizvod kada je nega kose u pitanju je Taft Heat ~ Protection spray, koji mi je bio dobar.Nisam sigurna da li ovi proizvodi sto posto rade to sto obecavaju, medjutim primetila sam da mi kosa nakon upotrebe prese nije suva, kao u slucajevima kada zaboravim da nanesem ovaj sprej, tako da sto se toga tice, odgovara mi.

                 
Pomenula bih i Balea penu za lice, koja mi je bila odlicna neko vreme.Ali kako se tip moje koze promenio, postala mi je previse agresivna za lice i dosta ga je isusila.Ukoliko imate normalnu i mesovitu kozu, preporucujem.Devojkama sa suvom i osetljivom bi  savetovala da je zaobidju.



Zatim sam potrosila i svoji omiljeni Fa gel za tusiranje sa grckim jogurtom i bademom.Pored Eucerinovog ulja za kupanje, ovo mi je omiljeni proizvod iz ove kategorije, i zaista jedan od retkih ciji se miris duze zadrzava na kozi, i koji mi istu ne isusuje.

               
                  

Naredni proizvod je Avon Dazzling Moments body cream, koji predivno mirise, ali nisam bas najsrecnija
kako hidrira kozu.

               

Inace nemam problem sa znojem stopala, ali u letnjem periodu volim da pri ruci imam ovakav proizvod.Balea sprej sa uljem cajevca mi se ucinio kao dobar, ali u praksi ne radi nista, osim sto pomalo hladi, tako da ne prporucujem.

                

I poslednja cetiri proizvoda pripadaju dekorativnom delu.Prvi je Essence ajlajner, koji je po mom misljenju katastrofa.Nije  dugotrajan, preslikava se na gornji kapak, kruni se neverovatno, i posle dva sata licite na rakuna, tako da ga zaobidjite, ukoliko ne zelite ovakav efekat.
Zatim je na redu Loreal  Black Angel maskara , koja mi je bila odlicna, ali mi se ne dopada sam kvalitet pakovanja, jer su mi se sva slova obrisala, a to je ono sto ja nikako ne volim.


                

Medeni balzam sa aromom vanile , imam jako dugo, i prosao mu je rok, tako da je vreme za kantu.Inace je jako dobar balzam, fino mirise, potpuno je prirodan i odlicno neguje.

                  

Na kraju par reci o predivnom Avon  Stardust laku, koji me je odusevio.Pocevsi od nijanse, pigmentacije,preko  same trajnosti.Apsolutno savrsen.:)

                        

                          To bi bilo sve za ovaj post...:)

                              Da li ste probale neke od proizvoda, i sta mislite o njima?..:)
                                                       Do narednog kuckanja..:) MIMi..:***

18 коментара:

  1. I ja obozavam Fa gel :) prelepo mirise :D moram da probam ovaj sampon protiv opadanja kose, valjda ce pomoci :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bozanstveno, nista lepse..:-) Pa nadam se da ce ti pomoci..Sa proizvodima protiv opadanja kose samo treba biti uporan, jer ne mozes da ocekujes efekat posle par upotreba..Samo budi uporna i pomocice..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  2. Sto se kose tice, jos uvek sam u procesu sa Afroditinim lukom, mada moram da probam ovaj Balea sampon jer imam tanke vlasi pa kosa izgleda bezivotno, a jos negde sam procitala da je dobar. Prvi put vidim ovaj taftov sprej, vidjala sam neke druge marke, mada mi frizerka kaze da nama sa tankom kosom jos vise slepljuje,pa sam odustala. Za Fa i Avon kremicu se slazemo, a dosta njih hvali essence ajlajner sa plavim poklopcem, vodootporni. Ovi stardust lakici su bili prelepi, koliko sam skontala sad su ih zamenili mineral crush lakovima. Sve u svemu, ne preturam po tudjim kantama, ali ovakve postove volim :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taj Afroditin je bar meni bio ekstra, i svu ga hvale, pa se nadam da ces videti rezultate..:-) Probaj ako naletis na njega, odlican je..:-)
      Pa meni za divno cudo nije nimalo slepio kosu, ali opet nije kod svakoga isti slucaj..Taj ajlajner sa plavim poklopcem je odlican, ali ovaj je bas los..Da, i ja mislim da su ih njima zamenili...Xexe, pa drago mi je da ti se dopada, i hvala ti na citanju i odlicnom komentaru..:-)

      Избриши
  3. Odlican posto, posebno proizvodi za negu kose, vec pravim spisak za dm. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Xexe, hvala ti..:-) Verujem da se tvoj novcanik najvise raduje dm-u..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  4. Mila Peric
    Fitoval sampone je koristio moj suprug kao i moja zaova,bas protiv opadanja kose i oboje su bas zadovoljni.Sto se tice Fa gela i ja sam ga probala i oni su mi vise nego ok,tako da ih uvek iznova kupujem.Avon kremu i lak nisam probala kao ni ajlajner i maskaru.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da je i njima odgovarso..Kao i ja, arome me cesto privuku, posebno ove slstkaste..:-)
      Lakic i maskara su supet, pa ako budes u prilici isprobaj..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  5. Mojoj mesovitoj kozi plava Baleina pena je bas prijala, meni je bila blaga i nije mi isusila lice, preporuka za one sa mojim tipom koze:D. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da mesovitoj kozi bas odgovara, jer sam cula i od drugih devojaka da je hvale, a ti si to jos jednom potvrdila..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  6. Lepo si troškarila, jedino što sam probala je ovaj FA i bio mi je super :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Teram sebe, kako ne bih gomilala mnogo proizvoda..:-) Drago mi je da ti je odgovarao..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  7. Ja baš planirala probati rozu pjenu Baleinu ali ne znam za koji je tip namijenjena ovu plavu ću preskočiti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja mislim da je ona za suvu i osetljivu, jer obicno su svi proizvodi sa roze ambalazom namenjeni tom tipu koze..Mads ti svakako proveri..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  8. Avon lak izgleda divno, ja sam se razmisljala da li da ga uzmem i odustala sam, sada kad sam videla nadam se da ce biti i u sledecem katalogu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da su im sada promenili ime u Mineral Crush, ali odlicni su i toplo ti ih preporucujem..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  9. Inace Fa kupka mi jeee ono TOOOP! Odlican miris i svidja mi se to sto dugo traje na kozi. :) <3

    ОдговориИзбриши